Υποψήφιος ο Μακρόπουλος

Υποψήφιος στις εκλογές του Παναθηναϊκού θα είναι ο Αχιλλέας Μακρόπουλος.

Την πρόθεσή του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος.
Σε σχετική ανακοίνωσή

του, αναφέρει:

«Τα οξυμμένα και σύνθετα προβλήματα του Παναθηναϊκού Α.Ο, τα οποία βίωσα και βιώνω καθημερινά ενάμιση χρόνο τώρα δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν Παναθηναϊκό ασυγκίνητο στην κρισιμότερη στιγμή του Συλλόγου.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος στις εκλογές του Συλλόγου και να ηγηθώ ενός υγιούς και ευέλικτου σχήματος με πρώτο και κύριο μέλημα την εξυγίανση του Σωματείου.
Ήρθε η ώρα να προτάξουμε το συμφέρον του Παναθηναϊκού μας με σαφές αναπτυξιακό πρόγραμμα και όραμα, που θα σέβεται πάνω από όλα την ιστορία και το όνομα του Συλλόγου.

Απευθύνω –λοιπόν- προσκλητήριο ενότητας και δράσης σε όλους τους Παναθηναϊκούς που θέλουν και μπορούν να δουλέψουμε με στόχο την κάθαρση του Συλλόγου και την οικονομική πάνω από όλα εξυγίανσή του.

Απευθύνω προσκλητήριο για να έρθουν όλα τα μέλη του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (21/3), να ακούσουν τις εισηγήσεις μας και το πρόγραμμα το οποίο εκπονήθηκε μαζί με τους εκλεκτούς συνεργάτες μου και να εκλέξουν διοίκηση όχι διορισμένη από το Πρωτοδικείο αλλά διοίκηση από τη βάση του Συλλόγου που θα μπορεί να παίρνει αποφάσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού μας, για το μέλλον του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου.

Μας ενώνει η ανάγκη να σώσουμε τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, μας ενώνει η ανάγκη να βγούμε από το αδιέξοδο και να ξαναβάλουμε σε τροχιά επιτυχιών και δόξας το Σύλλογο, μας ενώνει η επιτακτική ανάγκη να αναδείξουμε δικούς μας πρωταθλητές μελλοντικά και να γεμίσουμε από υπερηφάνεια!

Κανένας δεν περισσεύει στον Παναθηναϊκό, κανένας που να θέλει αλλά και να μπορεί να βοηθήσει με πράξεις και όχι με λόγια»!

Keywords
Τυχαία Θέματα