«Γέμισε» εννέα innings o Weaver των Έιντζελς

Οι Λος Άντζελες Έιντζελς κέρδισαν με 6-3 τους Μπάλτιμορ Όριολς του Νικ Μαρκάκη, με τον Jered Weaver να ολοκληρώνει ατομικά την αναμέτρηση.

Ο Weaver (3-0) παραχώρησε πέντε hits, εκ των οποίων το ένα στον Μαρκάκη, αλλά με πέντε strikeouts έκανε το πρώτο του φετινό complete game. Πάρα το home run που δέχθηκε από τον Matt Wieters επικράτησε εύκολα του Jake Arrieta (1-1).

Με δύο home

runs του Colby Rasmus και ένα του Edwin Encarnacion, ο Drew Hutchinson (1-0) πήρε τη νίκη στο ντεμπούτο του, ενώ οι Τορόντο Μπλου Τζέις επικράτησαν με 9-5 των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Έτσι οι «βασιλικοί» του Μάικ Μουστάκα (0/2 hits) συμπλήρωσαν εννέα σερί ήττες.

Χωρίς τον Τζορτζ Κοτταρά, οι Μιλγουόκι Μπρούερς επιβλήθηκαν με 9-4 των Κολοράντο Ρόκις. Άλλωστε η ομάδα του ελληνικής καταγωγής catcher μετέτρεψε το 4-3 υπέρ των Ρόκις σε 9-4 στο έβδομο inning με το home run του Ryan Braun να ξεχωρίζει. Τριπλό home run πέτυχε ο Alex Gonzalez, ενώ ο Jose Veras (2-0) χρεώθηκε τη νίκη. Από την άλλη ξεχώρισαν τα home runs των Troy Tulowitzki και Todd Helton.

Νωρίτερα έχασαν, αλλά στο δεύτερο ματς εντός του ίδιου 24ωρου ο Justin Verlander (2-1) οδήγησε τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς στο 3-2 σε βάρος των Τέξας Ρέιντζερς. Εν τέλει, ο Jose Valverde συμπλήρωσε τέσσερα saves, αν και παραχώρησε δύο walks.

Για επτά innings έμεινε στη θέση του ο Tommy Hanson (2-2) και με επτά strikeouts πρωταγωνίστησε στο 3-2 των Ατλάντα Μπρέιβς επί των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Από την πλευρά του, ο Dan Uggla σημείωσε το νικητήριο run με ατομικό home run στο τρίτο inning. Στο τέλος, ο Craig Kimbrel πήρε το τέταρτό του φετινό save.

Με το... ένατο φετινό home run του Matt Kemp, οι Λος Άντζελες Ντότζερς επικράτησαν των Χιούστον Άστρος με 5-1. Τη νίκη χρεώθηκε ο Clayton Kershaw (1-0), ενώ ο James Loney άνοιξε το σκορ με ατομικό home run στο δεύτερο inning.

Θετικά ξεκίνησε τη χρονιά ο A.J. Burnett (1-0), αφού έμεινε στο βουναλάκι για επτά innings και οι Πίτσμπουργκ Πάιρετς κέρδισαν τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς με 2-0. Επίσης, ο Joel Hanrahan ανέλαβε μία δύσκολη κατάσταση στο ένατο inning, αλλά πήρε το δεύτερό του φετινό save.

O Cory Luebke (2-1) ήταν ανώτερος του Roy Halladay (3-1) και οι Σαν Ντιέγκο Πάντρες επιβλήθηκαν των Φιλαδέλφεια Φίλις με 5-1. Αυτή ήταν η... πέμπτη εντός έδρας νίκη των Πάντρες στους 29 τελευταίους τους αγώνες με τους εκπρόσωπους της Φιλαδέλφεια.

Στο ένατο inning έφτασε ο James Shields (3-0) παραχωρώντας πέντε hits και ο Fernando Rodney συμπλήρωσε πέντε saves στο 4-1 των Μινεσότα Τουίνς επί των Τάμπα Μπέι Ρέις. Ο βασικός pitcher τα έκανε... μούσκεμα στο ένατο inning, αλλά ο Rodney τον αντικατέστησε και κράτησε τη νίκη σε βάρος του Carl Pavano (1-2).

Τρία RBIs και 4/5 hits σημείωσε ο Jason Kipnis στο εκτός έδρας 5-1 των Κλίβελαντ Ίντιανς με τους Όκλαντ Αθλέτικς. Έτσι βοήθησε τον Jeanmar Gomez (1-0), o οποίος χρειάστηκε έξι διαδόχους. Εν τέλει ο Chris Perez πήρε το έκτο του φετινό save.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National

Keywords
Τυχαία Θέματα