Για περάστε να σας δούμε

Καλή η κουβέντα όλων αυτών των ημερών. Διάβασα με ενδιαφέρον τις απόψεις σας, αλλά και όσα λέγονται σε διάφορες «κόκκινες» γωνιές. Τώρα όμως, θα φανεί η αλήθεια του γηπέδου. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα αποκαλυφθεί η πραγματικότητα. Οπότε, για περάστε να δούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας στη πράξη...

Την άποψη μου σας τη κατέθεσα τις προηγούμενες ημέρες και δεν έχω αλλάξει ούτε κατ' ελάχιστο. Για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο, η ΑΕΚ ετοιμάζεται έχοντας σχεδόν το σύνολο των ποδοσφαιριστών διαθέσιμους. Με καλή ψυχολογία, με νέο προπονητή,

με τον κόσμο στο πλευρό της. Γνωρίζοντας καλά, πως αποτελεί ένα από τα παιχνίδια δίχως αύριο, μέσα από το οποίο η Ενωση έχει πολλά να κερδίσει και ακόμα περισσότερα να διαφυλάξει, ώστε να μην μετατραπούν σε προβλήματα στη συνέχεια.

Αυτό που αποτελεί ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι να βγάλει εγωισμό και προσωπικότητα. Να δώσει απαντήσεις σε όσους έχουν βιαστεί αυτό το διάστημα να απαξιώσουν τους παίκτες της ομάδας. Να τους εμφανίσουν ως ελάχιστους, ως χαμένους από χέρι, απέναντι στον αντίπαλο. Και είναι σαφές, πως ο ΟΣΦΠ έχει ρόστερ με βάθος και ποιότητα. Αλλά αυτά που τον χωρίζουν από την ΑΕΚ δεν είναι τόσα πολλά, όσα θέλουν να εμφανίζουν.

Αρκετοί στέκονται στον διαιτητή. Είναι νωπές οι αναμνήσεις από το παρελθόν, σε πολλά ματς που μπορεί να θυμηθεί κάποιος να γίνονται ποδοσφαιρικές “σφαγές”. Ας ελπίσουμε πως ο Κωνσταντινέας θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα μοιράσει στα ίσια το παιχνίδι. Θα συμβάλει κι αυτός από τη πλευρά του σε ένα καλό παιχνίδι, όπου νικητής θα βγει αυτός που θα είναι καλύτερος εντός αγωνιστικού χώρου.

Οι υπόλοιπες αναλύσεις στις ρεπορταζιακές σελίδες του onsports.gr. Εκεί θα δείτε πως σχεδιάζει να παίξει ο Κωστένογλου, πως θα σταματήσει τα “κόκκινα” ατού, πως θα “πληγώσει” την άμυνα του. Αν πάντως καταφέρει να δώσει στην ομάδα του ψυχολογία νικητή, αν γίνει το αφεντικό της αναμέτρησης και οι παίκτες του βγάλουν πάθος και θέληση για νίκη, τότε μπορούν να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Τα υπόλοιπα, αμέσως μετά το ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα