Για τελικό και μετάλλιο ο Τσάτουμας

18:27 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Στη συμμετοχή στον τελικό και την κατάκτηση ενός μεταλλίου στοχεύει ο πρωταθλητής του μήκους.

Κουβαλώντας στην πλάτη του την εμπειρία τριών παρουσιών σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ο Λούης Τσάτουμας θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη με το μυαλό στον τελικό και έπειτα στο βάθρο.

«Πάντα είναι ωραίο να συμμετέχεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Δεν έχει σημασία αν ήδη έχεις πάρει μέρος σε μία, σε πέντε ή σε δέκα μεγάλους αγώνες, κάθε φορά είναι μια νέα

φορά», εξηγεί ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού και προσθέτει για τους στόχους του:

«Όταν αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο είναι λογικό να ψάχνεις το καλύτερο δυνατό. Τη συμμετοχή στον τελικό και φυσικά ένα μετάλλιο.
Με αυτές τις σκέψεις θα ταξιδέψω στην Κωνσταντινούπολη. Το επίπεδο του αγώνα θα είναι καλό καθώς υπάρχουν αρκετοί αθλητές που δείχνουν ότι μπορούν να κυμανθούν σε υψηλές επιδόσεις. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι να αποδώσω αυτό που μπορώ.

Στη διάρκεια της σεζόν είχα την ευκαιρία να κάνω μια σειρά από αγώνες, από τους οποίους σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος. Υπήρξαν και τα απρόβλεπτα προβλήματα, όπως, ο αγώνας στη Στοκχόλμη όπου αναγκάστηκα να εγκαταλείψω, λόγω ενοχλήσεων στη φτέρνα, όμως, αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα».

Ο Τσάτουμας έχει «προσγειωθεί» φέτος στα 8,05 μ., που αποτελεί την 6η καλύτερη επίδοση ανάμεσα στους αθλητές που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα