Η περίπτωση Κούβελου

18:02 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, όσο και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής απάντησαν σε ερώτημα που τους ετέθη για την περίπτωση του Ισίδωρου Κούβελου.

«Εάν κατηγορηθεί ο Ισίδωρος Κούβελος, τι θα κάνει η ΕΟΕ», ήταν το ερώτημα που ετέθη στον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο και στον ΓΓΑ

Παναγιώτη Μπιτσαξή αναφορικά με τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του 2012, προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, Ισίδωρου Κούβελου στη σημερινή εκδήλωση για το ντόπινγκ.

Ο κ. Καπράλος απάντησε: «Δεν μου αρέσει να απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις. Όταν βγει η απόφαση, τότε η ολομέλεια θα αποφασίσει. Στην Ελλάδα ζούμε εξάλλου, και είναι σύνθετο θέμα. Θα περιμένουμε τα οριστικά θέματα, σήμερα είναι εκλεγμένος».

Από την πλευρά του, ο κ. Μπιτσαξής είπε: «Δεν αποτελεί καταδικαστική απόφαση και είναι πρόωρο για να καταδικάσουμε το θέμα». Και συνέχισε: «Τα κωλύματα και οι περιορισμοί την περίπτωση κακουργήματος είναι τελεσίδικη παραπομπή ενώ δεν είναι καταδικαστική η απόφαση εάν είναι πλημμέλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα