Γιαννιώτης: «Δεν φοβόμαστε τίποτα»

Την πεποίθηση πως ο Εθνικός Γαζώρου δεν έχει να φοβάται κανέναν αντίπαλο, πλην του δικού του κακού εαυτού, εξέφρασε ο Ανδρέας Γιαννιώτης.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας της πρωτοπόρου του Βορείου ομίλου της Football League 2, τόνισε αρχικά για τον αγώνα κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας: «Δε θα μπορούσαμε να μην δεχθούμε το δώρο που μας έκανε η Αναγέννηση πριν μία ημέρα. Πετύχαμε το στόχο μας και πήραμε τη νίκη που θέλαμε, και μάλιστα με καλό σκορ.

Πλέον παίζουμε με άλλον... αέρα, αλλά θέλει προσοχή».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, δήλωσε: «Από εμάς θα εξαρτηθεί η συνέχεια. Αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Υπάρχουν αξιόλογες ομάδες, αλλά ο βασικότερος αντίπαλος είναι ο κακός μας εαυτός».

Για το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε: «Το ήθελα πάρα πολύ. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδωσαν την ευκαιρία και εγώ φυσικά δέχθηκα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που το κατάφερα, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα, αφού το καλοκαίρι εμπιστεύτηκε τρεις νεαρούς τερματοφύλακες. Καμία ομάδα δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο», κατέληξε ο Γιαννιώτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα