Γιασικεβίτσιους: «Ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια»

Η σταδιακή αγωνιστική άνοδος των παικτών του είναι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό, όπως εξήγησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Λιθουανός γκαρντ παραδέχθηκε πως κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, στον πρώτο ημιτελικό αγώνα για την Α1, έπαιξαν καλά, στη συνέχεια όμως θα πρέπει να παίξουν ακόμα καλύτερα: «Γενικά, παίξαμε καλά. Δεν είμαστε βέβαια στο επίπεδο που θα πρέπει να βρισκόμαστε σε δύο εβδομάδες, αλλά υπάρχει χρόνος να δουλέψουμε για να φθάσουμε εκεί. Κερδίσαμε, τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Αναφορικά

με το εάν προτιμάει δυνατά ή εύκολα παιχνίδια πριν από το Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης απάντησε: «Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση για να απαντήσω, αλλά νομίζω πως τα ανταγωνιστικά παιχνίδια πριν από το Φάιναλ Φορ είναι πολύ καλά, μια και σε βάζουν στη νοοτροπία της έντασης, όπως αυτή που θα συναντήσουμε στην Κωνσταντινούπολη. Θα ήταν πολύ καλό να έχουμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά την ίδια στιγμή θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πολύ καλή προπόνηση. Δεν νομίζω πως μπορείς να επιλέξεις σε τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα κι αν έχεις την επιλογή. Είναι πολύ δύσκολο».

Keywords
Τυχαία Θέματα