«Γιατρός» ο Καζάζης

20:03 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Καζάζης αποκάλυψε πως μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΕΑ Πατρών στο Μετς ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, του είπε: «Τον έσωσες τον ασθενή, γιατρέ μου...»!


Οπως εξήγησε σε συνέντευξή του στο Goalnews, ο κ. Καζάζης,

το «γιατρός» είχε προκύψει από την ανάληψη ευθύνης της ομάδας: «Οταν ανέλαβα τον Παναθηναϊκό ο Μακρόπουλος μου είπε: ''Γιατρέ μου, θέλω να σώσεις τον ασθενή''. Περάσαμε πολύ δύσκολα, κάποιες φορές σκέφτηκα πως ίσως χάσουμε τον... ασθενή, αλλά τελικά τον σώσαμε. Δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει για τη σωτηρία του, αλλά αυτό που πετύχαμε ισοδυναμεί με κάποιον τίτλο» λέει στο «Goal» ο Δημήτρης Καζάζης και προσθέτει: «Επειτα από περίπου έξι μήνες, για πρώτη φορά χθες βράδυ κοιμήθηκα σαν άνθρωπος. Είχα αρρωστήσει. Δεν άντεχα να βλέπω την ομάδα τελευταία. Η σκέψη του υποβιβασμού με διέλυε. Ευτυχώς, όλα τελείωσαν καλά. Λυπάμαι για την ΕΑΠ. Δεν της άξιζε να πέσει κι ελπίζω να βρει και πάλι τον δρόμο για την Α1».

Αναλυτικά η συνέντευξη:

- Οταν ερχόσουν στον Παναθηναϊκό περίμενες πως θα συναντούσες τόσα προβλήματα;

«Χωρίς να φανεί εγωιστικό, όταν ανέλαβα πίστευα πως θα ήταν εύκολο να ανακάμψει η ομάδα. Το έβλεπα καθαρά αγωνιστικά. Δεν περίμενα πως θα συναντούσα τόσο πολλές δυσκολίες ούτε πως θα προέκυπταν τόσο πολλά απρόοπτα, προβλήματα και αποχωρήσεις. Αυτά που έζησα δεν υπάρχουν ούτε στον ''Αρχοντα των Δακτυλιδιών''».

- Θα μείνεις τη νέα σεζόν;

«Απ' ό,τι ξέρω η διοίκηση θέλει να μείνω. Αν υπάρξουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις, θα μείνω».

- Βασικές προϋποθέσεις για τη δημιουργία νέας ομάδας ποιες θα είναι;

«Στόχος είναι να φτιάξουμε νωρίς την ομάδα. Μέχρι τέλος Ιουνίου πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει τις κινήσεις μας. Μετά θα είναι αργά και θα έχουμε τα προβλήματα που συνάντησε η διοίκηση το περασμένο καλοκαίρι».

- Στόχος θα είναι ο πρωταθλητισμός;

«Οταν υπάρχουν ανοίγματα από προηγούμενες χρονιές δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωταθλητισμό. Δεν δείχνει σοβαρότητα. Πρέπει να γίνει εξυγίανση του τμήματος και παράλληλα να κάνουμε συντήρηση. Αν στην πορεία βρεθούν χρηματοδότες και αλλάξουν τα πράγματα, βλέπουμε... Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να ξεχρεώσει το τμήμα και να επενδύσει και στην ανάπτυξη».

- Από το υπάρχον δυναμικό υπάρχουν παίκτες που θα μείνουν;

«Φυσικά και υπάρχουν. Κυρίως τα να παιδιά έχουν θέση στη νέα ομάδα».

- Οι Κοτσιλιάνος, Ζουπάνι θα μείνουν;

«Θα το ήθελα, αλλά με την προϋπόθεση να σταματήσουν το μπιτς βόλεϊ από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Απρίλιο. Μετά δεν με νοιάζει, μπορούν να παίζουν».

- Ο Αγγελόπουλος πασαδόρος ή ακραίος;

«Καλύτερα πασαδόρος. Βελτιώθηκε πολύ στη θέση ''2'' και ''4'' και γενικά στην μπροστινή ζώνη. Στην πάσα στην πίσω ζώνη υστερεί, αλλά μπορεί με δουλειά να βελτιωθεί. Ο Αγγελόπουλος έκανε την καλύτερη σεζόν του. Ξεκίνησε από το μείον και μέρα με τη μέρα βελτιώθηκε. Εβγαλε πάθος. Νομίζω πως κερδίσαμε έναν αθλητή που είχε αρχίσει να

Keywords
Τυχαία Θέματα