Γιούχτας – Ασή Γωνιά 1-1

Έδαφος έχασε ο Γιούχτας ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Ασή Γωνιά, αφού δυσκολεύτηκε από την εξαιρετική άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο Γιούχτας προσπάθησε να μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με αρκετές φάσεις των δύο ομάδων, αλλά χωρίς να ανοίξουν το σκορ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57’, ο Σκουλούδης έδωσε προβάδισμα στον Γιούχτα, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Καρβελάς. Στο 70΄ο Μπαξεβάνης όμως, έβαλε ξανά στο παιχνίδι την Ασή Γωνιά, αφού

ισοφάρισε σε 1-1.

Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ της νίκης παρά τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν, ενώ αμφότεροι οι αντίπαλοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Βιτώρου στο 82’ για τον Γιούχτα με απευθείας κόκκινη για εξύβριση κι αυτή του Καραδάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την Ασή Γωνιά.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Καλομοίρης Μ., Σταυρακάκης, Χαλκιαδάκης, Φερεντίνος, Ιερωνυμάκης, Ανωγειανάκης, Κασσωτάκης, Βιτώρος, Σκουλούδης (73’ Καλομοίρης Χρ.), Γιακουμάκης, Καρβελάς.

ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ: Δημητριάδης, Μπαξεβάνης, Μανωλακάκης, Δελημπάσης, Κλαψινός, Δοντσίδης, Κριάρης, Σηφακάκης, Καραδάκης, Ιβάνοφ (73’ Χαρατσής), Κατσαμάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα