Γκολ #400 για Kovalchuk στην Οτάβα

Οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς πήραν σπουδαίο «διπλό» με 1-0 σε βάρος των Ότουα Σένατορς, καθώς ο Ilya Kovalchuk συμπλήρωσε τετρακόσια γκολ στο NHL.

O 28χρονος αριστερός επιθετικός των «διαβόλων» βρήκε δίχτυα σε power play, 2:40 πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου. Συγκεκριμένα στάθηκε στη «γωνία» της επίθεσης, δέχθηκε ασίστ από τον Marek Zidlicky και «πυροβόλησε»

τον Ben Bishop. Αυτό ήταν το 400ό του γκολ στο NHL, ενώ έχει αθροίσει 376 ασίστ σε 771 αγώνες του στο κορυφαίο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου.

Την ίδια ώρα, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Johan Hedberg, πραγματοποίησε 34 αποκρούσεις και απέδειξε πως αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά, όπως είναι γνωστό, έχει μπροστά του τον Martin Brodeur. Μεταξύ άλλων, ο Hedberg σταμάτησε πέναλτι του Erik Condra, λίγο πριν διαμορφωθεί το 1-0.

Έτσι οι Ντέβιλς έφτασαν στους 89 βαθμούς και εδραιώθηκαν στην έκτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Από την άλλη, οι «πρωτευουσιάνοι» έμειναν στους 84 και στην έβδομη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα