Χατ τρικ ο Neal και τέσσερις ασίστ ο Crosby

Ύστερα από την ήττα τους από τους Φιλαδέλφεια Φλάιερς, οι Πίτσμπουργκ Πένγκουινς συνέτριψαν με 8-4 τους Ουίνιπεγκ Τζετς.

Το σερί 11 νικών μπορεί να έλαβε τέλος, αλλά οι «πιγκουίνοι» απέδειξαν πως θέλουν το κάτι παραπάνω στην regular season. Στο 8-4 κόντρα στους Τζετς, ο James Neal σημείωσε το δεύτερο χατ τρικ της καριέρας του, ο Sidney Crosby μοίρασε δύο ασίστ, ενώ ο Evgeni Malkin είχε δύο γκολ, τρεις ασίστ και συμπλήρωσε

200 γκολ στην καριέρα του. Ταυτόχρονα άθροισε 93 πόντους στο φετινό πρωτάθλημα!

Δύο γκολ σημείωσε επίσης ο Tyler Kennedy, ενώ ο Pascal Dupuis διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, ο Bryan Little χρίστηκε σκόρερ δύο φορές, ο Jim Slater μία και ο Tim Stapleton μείωσε σε 5-4, 5:21 πριν την λήξη της δεύτερης περιόδου.

Ο Ondrej Pavelec αντικαταστάθηκε μετά το 5-3, ενώ είχε 19 αποκρούσεις. Ένδεκα ακόμα πρόσθεσε ο Chris Mason, o οποίος δέχθηκε τα τρία τελευταία γκολ.

Πλέον, οι Πένγκουινς έχουν 96 βαθμούς, έναν λιγότερο από τους πρωτοπόρους της Atlantic και της ανατολικής περιφέρειας του NHL, Νιου Γιορκ Ρέιντζερς. Από την πλευρά τους, οι Τζετς έμειναν στους 76, τέσσερις λιγότερους από τους Ουάσινγκτον Κάπιτολς, όγδοοι της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα