Γκολ/γκολ στο ΑΕΚ-Άρης

Παραπάνω από 2.7 φορές τα χρήματα μας θα πάρουμε σήμερα στα στοιχήματα που θα προτείνω και μπορούμε ή να τα συνδυάσουμε ή να τα παίξουμε μονά-αποδεκτά, αναλόγως το "μπάτζετ" που διαθέτουμε!

Στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ και Άρης σε ένα ματς χωρίς αύριο και για τις δύο ομάδες νομίζω ότι θα παίξουν ανοιχτά(ούτως ή άλλως δεν μπορούν να κάνουν και διαφορετικά) με στόχο ένα γρήγορο γκολ.Και

οι δύο άμυνες δεν είναι και οι καλύτερες του κόσμου και από την άλλη υπάρχουν και από τις ομάδες επιθετικοί και όχι μόνο που μπορούν να κάνουν εύκολα γκολ. Στο ματς αυτό θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και υπάρχουν αποδόσεις σε ξένες εταιρείες που φτάνουν ακόμα και στο 2! Στον ΟΠΑΠ το βρίσκουμε στο 1.85 και νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο από την στιγμή που είναι value bet!

Στοίχημα σχεδόν άχαστο (αν και δεν υπάρχει άχαστο) έχουμε νωρίς το πρωϊ στην φόρμουλα 1! Στην μαγευτική Ινδία ο Σεμπεστιάν Φέτελ όντας παγκόσμιος πρωταθλητής θέλει να συνεχίσει το σερί του και να γράψει ιστορία! Την πολ ποζίσιον την έχει, αντίπαλο ουσιαστικά δεν έχει, οπότε έστω και στις αποδόσεις που κυκλοφορούν νομίζω ότι η νίκη του νεαρού παγκόσμιου πρωταθλητή αξίζουν τον κόπο!

Keywords
Τυχαία Θέματα