Γκότας: «Άλλαξαν τα πράγματα»

Σε νέα εποχή έχουν μπει οι Ίκαροι Τρικάλων σύμφωνα με τον προπονητή τους, Χρήστο Γκότα.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, η πτώση της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα έφερε μιζέρια, πλέον όμως η κατάσταση έχει αλλάξει. Στόχος των Ίκαρων στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ είναι η σωτηρία, ενώ μακροπρόθεσμα βλέπουν την επάνοδό τους στη Γ’ Εθνική. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για

τους Ίκαρους Τρικάλων: «Η ομάδα είναι από τις παλαιότερες της περιοχής κι έχει παίξει στις εθνικές κατηγορίες. Μετά την πτώση από τη Γ’ Εθνική υπήρξε μιζέρια εξαιτίας της έλλειψης διοίκησης. Φέτος τα πράγματα άλλαξαν και αποφασίσαμε να πάρουμε νέα παιδιά. Από τις 10 μεταγραφές που έγιναν οι 7 είναι γεννημένοι το 1994-95. Αυτό έγινε με σκοπό να δημιουργήσουμε μια βάση για το μέλλον. Για να μπορέσουμε να πούμε ότι κάποια στιγμή θα ανέβουμε στη Γ’ Εθνική θα πρέπει να έχουμε δικά μας παιδιά».

Για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ: «Το πρωτάθλημα είναι αντάξιο της Γ’ Εθνικής. Δεν είναι τυχαίο ότι όσες ομάδες ανεβαίνουν πρωταγωνιστούν και διεκδικούν άνοδο στη Β’ Εθνική. Είναι αρκετά ανεβασμένο το επίπεδο».

Για τους στόχους της ομάδας: «Από την αρχή είπαμε ότι θέλουμε να σωθεί η ομάδα και να μείνει στην κατηγορία. Το θετικό για εμάς είναι ότι επειδή από του χρόνου θα γίνουν δύο όμιλοι φέτος πέφτει μόνο μία ομάδα κι έτσι θα μπορέσουμε να κινηθούμε πιο άνετα».

Για το τρικαλινό μπάσκετ: «Με τον ΑΣΤ στην Α1 ζήσαμε ένα όνειρο, ένα παραμύθι όμορφο. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν άνθρωποι να αντέξουν οικονομικά στα μεγέθη που υπάρχουν. Το καλό είναι ότι τα Τρίκαλα έχουν παράδοση να βγάζουν καλούς παίκτες. Στη Β’ Εθνική πρωταγωνιστεί ο Αίολος και ελπίζω να πάρουν άνοδο. Δεν πρέπει ξεχνάμε όμως τις ομάδες από κάτω, γιατί αν δεν υπήρχαν αυτές δεν θα υπήρχαν ΑΣΤ και Αίολος».

Keywords
Τυχαία Θέματα