Γλυκό… ποδαρικό για τα «ζαχαρωτά»!

17:47 1/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ποδαρικό με το δεξί έκανε τη νέα χρονιά η Έβερτον, «κλέβοντας» το τρίποντο από τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς», χάρις σε τέρμα του Ανιτσέμπε τρία λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο το οποίο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με κύριο χαρακτηριστικό του τα πολλά λάθη και τις δυνατές μονομαχίες, οι «baggies» ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης πιέζοντας τους φιλοξενούμενους, παρόλα αυτά ο Οντεμβίγκι ήταν κατώτερος των

περιστάσεων πετώντας στα σκουπίδια τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Στον αντίποδα η Έβερτον (με τον Βέλλιο εκτός αποστολής) περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, αδυνατώντας να απειλήσει σοβαρά τους ποδοσφαιριστές του Χόντσον, ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ανιτσέμπε εκμεταλλεύτηκε την μοναδική ίσως ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων και με κοντινό σουτ στο 87’ χάρισε στα «ζαχαρωτά» το σπουδαίο τρίποντο ανεβάζοντάς τα παράλληλα στην 9η θέση της Premier League!

Αξίζει να αναφερθεί πως αυτό ήταν το ένατο γκολ από τα 19 συνολικά φέτος της Έβερτον που επιτυγχάνεται στο τελευταίο δεκάλεπτο!

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Τζόουνς, Σόρεϊ, ΜακΌλει, Ντόουσον, Μπραντ, Σάρνερ, Μόρισον, Τόμας, Οντεμβίγκι, Λονγκ.

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Ντιατέιν, Γιαγκέλκα, Μπέινς, Ρόντγουελ (57’ Γκιγιέ), Νέβιλ (65’ Ανιτσέμπε), Χάιτινχα, Οσμάν, Κέιχιλ, Σαχά (65’ Στρακουαλούρσι).

Keywords
Τυχαία Θέματα