Γρηγοριάδης: «Θα καταθέσουμε την ψυχή μας»

Στο κυριακάτικο (1/04) ματς της Νίκης Βόλου στον Τύρναβο με την ομώνυμη ομάδα εστίασε τις δηλώσεις του ο Κώστας Γρηγοριάδης, που τόνισε ότι παραμένει πιστός στρατιώτης της ομάδας.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Νίκης Βόλου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο παραμονής του στο σύλλογο:

«Τα προβλήματά μας τα ξέρετε και δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε. Πάμε την Κυριακή σε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε καταλάβει που βρίσκεται η ομάδα και ποιοι είναι οι στόχοι της. Αφήνουμε στο περιθώριο τα

προβλήματα που μας απασχολούν και την Κυριακή θα πάμε να καταθέσουμε την ψυχή μας, όπως κάναμε και την Τετάρτη που μας πέρασε. Όλα τα παιδιά είναι καλά και δεν έχουμε απουσίες. Πιστεύω ότι θα πάμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε γι’ αυτό το παιχνίδι».

Για το αν είναι παιχνίδι- ορόσημο για τη συνέχεια: «Αν κερδίσουμε, μπαίνουμε 100% σε τροχιά ανόδου. Είναι όμως ένα από τα δύσκολα παιχνίδια που έχει η πορεία του πρωταθλήματος. Ακόμη και η ισοπαλία, θα είναι επιτυχία».

Για την παραμονή του στην ομάδα: «Με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Αυτό που δήλωσα να έρθει νέος τεχνικός από Δευτέρα, αυτό θα υποστηρίξω για μια ακόμη φορά. Εγώ δεν είμαι εδώ για να εκμεταλλευτώ κάποιες καταστάσεις και να αυτοπροβληθώ. Είμαι πάνω απ’ όλα Νικιώτης και μην ξεχνάτε ότι σε αυτήν την ομάδα λειτουργώ περισσότερο με το συναίσθημα, γιατί δεν έχω κερδίσει τίποτα.

Μπορεί κάποιος άλλος στη θέση μου να το είχε εκμεταλλευτεί αυτό το πράγμα. Εδώ παίζεται η ιστορία του συλλόγου κι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια πειράματα. Θα πρέπει να ‘ρθει ένας αξιόλογος προπονητής, για να μπορέσει να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα, έτσι ώστε να κάνουμε το παραπάνω βήμα. Εγώ δεν μπορώ να παίξω με την ιστορία του συλλόγου. Εμένα μου αρέσει το αντικείμενο που δουλεύω. Αν κάποια στιγμή η Νίκη μου πει ότι δεν με χρειάζεται, θα φύγω. Αλλά θα φύγω με ψηλά το κεφάλι και θα ξέρω μέσα μου ότι δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ την ομάδα.

Όσο για τα παιδιά, τους ευχαριστώ ακόμη μια φορά και θέλω να σας πω ότι πέρα από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι λειτουργούν περισσότερο με το συναίσθημα, γιατί είδαν τι προσπάθειες έκανα για εκείνους και εγώ είδα πόσο με βοήθησαν αυτοί. Θέλω να τους συγχαρώ και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτά που κάνουν για την ομάδα. Οποιοιδήποτε άλλοι να ήταν στη θέση τους, θα είχαν φύγει. Δε θέλω να πιστεύω ότι δε θα βρεθεί λύση από Δευτέρα. Πρέπει να βρεθεί λύση. Αλλά σας λέω για μια ακόμη φορά ότι εγώ είμαι στρατιώτης της ομάδας.

Αν φτάσουμε σ’ αυτό το έσχατο σημείο και δεν υπάρχει κι άλλη λύση - που πιστεύω όμως ότι θα βρεθεί- τότε θα σταθώ πάλι δίπλα σε αυτά τα παιδιά, γιατί παίζουν για την ιστορία του συλλόγου, αλλά παράλληλα μέσα από την πορεία της ομάδας διεκδικούν κι αυτοί κάτι για τον εαυτό τους. Αυτό είναι το κίνητρό τους. Αν εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, δεν μπορώ να πηδήξω από το καράβι και να φύγω».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Κ

Keywords
Τυχαία Θέματα