Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Ακόμα μία... στροφή συμπληρώνεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (31/3 και 1/4) στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με αρκετά σημαντικά παιχνίδια που ίσως φέρουν αλλαγές και ανακατατάξεις στις βαθμολογίες!

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η πρωτοπόροι δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες, καθώς η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπλάκμπερν, ενώ η Σίτι υποδέχεται τη Σάντερλαντ. Η Άρσεναλ δοκιμάζεται εκτός έδρας από την ΚΠΡ, ενώ το ντέρμπι της αγωνιστικής γίνεται στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» ανάμεσα στην 6η Νιούκαστλ και την 7η Λίβερπουλ

για τη... μάχη της εξάδας.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Ρεάλ μετά τις δύο ισοπαλίες «ξεμπούκωσε» με 5άρα την περασμένη αγωνιστική και τίθεται αντιμέτωπη με την Οσασούνα που... τρέχει για την τετράδα. Η δεύτερη Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής τη Μπιλμπάο στο «Καμπ Νου», με τις δύο ομάδες να έχουν αγωνισθεί μεσοβδόμαδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Βαλένθια υποδέχεται τη Λεβάντε και η Μάλαγα τη Μπέτις στον αγώνα που κάνουν για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης!

Στο Καμπιονάτο, η Μίλαν έχει δύσκολη έξοδο, αφού την φιλοξενεί η Κατάνια που βρίσκεται δύο βαθμούς μακριά από την εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη. Το ντέρμπι διεξάγεται ωστόσο στη «Γιουβέντους Αρίνα», εκεί όπου η «Μεγάλη Κυρία» υποδέχεται τη Νάπολι! Τέλος, η τρίτη Λάτσιο φιλοξενείται από την Πάρμα που είναι πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στη Μπουντεσλίγκα, η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει σήμερα (30/3) τη Στουτγκάρδη σε ένα πολύ μεγάλο ματς, αφού ταξίδεψαν στη Βεστφαλία 6.000 οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας. Η Μπάγερν Μονάχου που περιμένει στραβοπάτημα της ομάδας του Κλοπ, παίζει εκτός έδρας με τη Νυρεμβέργη, ενώ η τρίτη Σάλκε παίζει με τη Χοφενχάιμ εκτός έδρας.

Στο Σαμπιονά, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενείται από τη Νανσί, η οποία «καίγεται» για βαθμούς, αφού βρίσκεται στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι «πρωτευουσιάνοι» χρειάζονται το «τρίποντο» για να διατηρηθούν στην κορυφή. Το ντέρμπι της τρίτης θέσης διεξάγεται στο «Μετροπόλ», εκεί όπου η Λιλ (3η-53β.) υποδέχεται την Τουλούζ (4η-50β.). Η Μονπελιέ αγωνίζεται στις 11/4 με τη Μαρσέιγ, λόγω Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα