Γρηγορίου: «Δεν κερδίζει ο καλύτερος πάντα»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχασε την πίστη του για είσοδο στην εξάδα.

Στο πάθος και την προσπάθεια των παικτών του παρά το 1-1 με την Καλλιθέα στάθηκε ο προπονητής των «λιονταριών» στη συνέντευξη Τύπου και σημείωσε:

«Έχοντας μια μέρα λιγότερη για να ξεκουραστούμε από την Καλλιθέα κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση. Είναι από τα παιχνίδια που λες ότι υπάρχει μια ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Πανσερραϊκός. Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς αλλά δυστυχώς

δε κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Απειλήσαμε τόσο από τον κάθετο άξονα όσο και με πλαγιοκοπήσεις.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την υπομονή που έδειξαν έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Σταθήκαμε άτυχοι για ακόμη μια φορά με τον τραυματισμό του Παντελιάδη. Είναι ακόμη ένα άσχημο γεγονός. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Θέλουμε ανάλογη συνέχεια στις εμφανίσεις, αλλά θέλουμε και αποτελέσματα. Με τέτοιες εμφανίσεις και τέτοια διάθεση θα είμαστε σίγουρα στα play off. Με προβληματίζει το γεγονός πως χάνουμε πολλές ευκαιρίες γιατί συνεχώς ο αντίπαλος με μισή ευκαιρία μας κάνει γκολ. Πιστεύω όμως ότι θα έρθουν και τα γκολ».

Για τον κόσμο και τη διαιτησία, συμπλήρωσε: «Είναι γνωστό πως ο κόσμος στις Σέρρες έχει ποδοσφαιρικό πολιτισμό και τους ευχαριστούμε που μας στήριξαν μόλις έγινε το 0-1. Όσο για τον διαιτητή, δε θέλω να λέω τα ίδια πάλι. Από τα 5΄ καθυστερήσεων παίξαμε μόλις 1,5».

Keywords
Τυχαία Θέματα