Η 13άδα για το ματς με την Ρουμανία

Ο Ντράγκαν Αντριτς , προπονητής της εθνικής πόλο των ανδρών ανακοίνωσε την ομάδα για το βραδινό ματς του World League με τη Ρουμανία.

Ταυτόχρονα έβγαλε και την αποστολή που θα αναχωρήσει την Τετάρτη (21/3) για το Βελιγράδι και το καμπ προετοιμασίας με την Σερβία.

Στην πισίνα θα πέσουν το βράδυ οι Νίκος Δεληγιάννης και Θοδωρής Χατζηθεοδώρου που επέστρεψαν μετά από χρόνια στην εθνική και αντικαθιστούν τους Κώστα Τσαλκάνη (δεν κλήθηκε στην προετοιμασία) και

Γιώργο Ντόσκα (λοιμώδης μονοπυρήνωση).

Στο Βελιγράδι θα μεταβούν και οι Αλέξανδρος Γούνας και Αγγελος Βλαχόπουλος.

Τη 13άδα για το ματς με τη Ρουμανία απόψε στις 20:00 αποτελούν οι Νίκος Δεληγιάννης, Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Κοκκινάκης, Θόδωρος Χατζηθεοδώρου, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Μουρίκης, Μάνθος Βουλγαράκης και Φίλιππος Καραμπέτσος. Αρχηγός δηλώνει για πρώτη φορά ο Κώστας Κοκκινάκης.

Οι 13 συν τους Γούνα και Βλαχόπουλο, θα αναχωρήσουν αύριο για το Βελιγράδι. Η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει από τη σερβική πρωτεύουσα το απόγευμα του Σαββάτου (24/3), ενώ η αναχώρηση για τον Καναδά και το προλυμπιακό του Εντμοντον είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα (26/3).

Keywords
Τυχαία Θέματα