Πάει Λονδίνο η Τρίκετ, όχι και ο Κλιμ

Για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκε η Αυστραλή κολυμβήτρια Λίμπι Τρίκετ, που το 2008 κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια και αποσύρθηκε.

Για δύο χρόνια έμεινε εκτός δράσης και επέστρεψε για να τερματίσει πέμπτη στον τελικό των 100μ. ελεύθερο του εθνικού πρωταθλήματος στην Αδελαϊδα, που σημαίνει ότι μπορεί να αγωνιστεί στα 4Χ100μ. ελεύθερο.

Την πρώτη θέση στα 100μ.

ελεύθερο των γυναικών πήρε η Μέλανι Σλάνγκερ με 53.91 και τη δεύτερη η Κέιτ Κάμπελ με 54.01, ενώ η Τρίκετ τερμάτισε σε 54.21.

Επέστρεψε αλλά δεν προκρίθηκε και ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Μάικλ Κλιμ, που έμεινε στη 14η θέση των ημιτελικών στα 100μ. πεταλούδα. Στον τελικό του ίδιου αγωνίσματος πέρασε ο 33χρονος Τζίοφ Χιούτζιλ που προσπαθεί να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς.

Η ελληνικής καταγωγής Σάρα Κατσούλις έμεινε πέμπτη στα 200μ. πρόσθιο και εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ προκρίθηκαν η 18χρονη Τέσα Γουάλας και η Σάλι Φόστερ. Στα 200μ. ύπτιο των ανδρών τις δύο πρώτες θέσεις πήραν οι νεαροί Μιτς Λάρκιν και Μάτσον Λόουσον και στα 200μ. μικτή ατομική των ανδρών οι Ντάνιελ Τράντερ και Τζέιντεν Χάντλερ.

Μάλιστα ο Τζέιμς Μάγκονυσεν με 47.10 στα 100μ. ελεύθερο σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο όλων των εποχών με υφασμάτινο μαγιό.

Keywords
Τυχαία Θέματα