Η απάντηση της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό

00:14 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Η διοργανώτρια αρχή μέσων «κύκλων» της έδωσε τις δικές της απαντήσεις στον Ολυμπιακό για τις διαρροές του που μιλούν για σκάνδαλο στο θέμα άδειας που χορηγήθηκε στον Παναθηναϊκό.

Τη δική της απάντηση έδωσε η ΕΠΟ στον Ολυμπιακό μέσω «κύκλων» της στις κατηγορίες των πρωταθλητών, σχετικά με την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή τόνιζε:

«Τόσο αφελής είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ ώστε να ωφελήσει μόνο μία ομάδα, ενώ θα μπορούσε, αφού έχει τέτοια δύναμη, να δώσει… εντολή να αδειοδοτηθούν 2-3 ομάδες για ξεκάρφωμα και έτσι να μην μπορεί να πει κανείς τίποτα; Αφού μπορεί και επηρεάζει τις επιτροπές αδειοδότησης, γιατί να εκτεθεί κατ’ αυτό τον τρόπο; Και γιατί μπορεί να επηρεάσει μόνο τη δευτεροβάθμια; Δεν μπορούσε να το… κλείσει το θέμα από τον πρώτο βαθμό; Οι επιτροπές αδειοδότησης είναι ανεξάρτητες και τα μέλη της είναι δικαστικοί που δεν έχουν σχέση με την ΕΠΟ. Θεωρητικά, αν ήθελε η ομοσπονδία να επηρεάσει κάποιον, αυτός θα ήταν ο διευθυντής αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου που είναι υπάλληλος της ομοσπονδίας. Μόνο που ο κ. Δημητρίου, ο μοναδικός που έχει εργασιακή σχέση με την ΕΠΟ, ήταν εκείνος που εισηγήθηκε αρνητικά για όλες τις ομάδες!».

Keywords
Τυχαία Θέματα