Η απάντηση της Βουλιαγμένης στον Αναγνωστόπουλο

Δυσαρεστημένη εμφανίστηκε η διοίκηση της Βουλιαγμένης με όσα είπε στη συνέντευξη που έδωσε στο Onsports ο Νίκος Αναγνωστόπουλος.

Οι διοικούντες της Βουλιαγμένης εμφανίστηκαν δυσαρεστημένοι με όσα είπε ο έμπειρος προπονητής και μάνατζερ Νίκος Αναγνωστόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Onsports (Για να θυμηθείτε τη συνέντευξη του Νίκου Αναγνωστόπουλου, πατήστε στο θέμα: Αναγνωστόπουλος: «Μακάρι να μην βγω αληθινός») και έστειλαν

την απάντησή τους.

Αναλυτικά η απάντηση της Βουλιαγμένης:

«Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο κύριος Νίκος Αναγνωστόπουλος στην ιστοσελίδα σας και ιδιαίτερα στην αναφορά του στις αθλήτριες της Βουλιαγμένης και την απόδοσή τους με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες ώρες στην Ολλανδία θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Ως έμπειρος προπονητής και μάνατζερ που είναι θα έπρεπε να γνωρίζει ότι είναι τουλάχιστον άκαιρο και αντιδεοντολογικό να προεξοφλεί την εμφάνιση των Παγκόσμιων πρωταθλητριών σε μια τόσο κρίσιμη διοργάνωση.

Έχοντας μάλιστα θητεύσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας θα έπρεπε να γνώριζε ότι καμία Εθνική ομάδα δεν εξαρτάται από ένα σύλλογο όσες αθλήτριες του κι αν μετέχουν σε αυτή.

Παράλληλα θα έπρεπε να επιδείξει τουλάχιστον συναδελφικό σεβασμό απέναντι στους τεχνικούς των ομάδων που πασχίζουν καθημερινά και σε δύσκολες συνθήκες για το καλό του πόλο αντί να βιάζεται να τους καταλογίσει ευθύνες για μια πιθανή αποτυχία της Εθνικής.

Σχετικά με την αναφορά του στην αθλήτρια μας και τερματοφύλακα της Εθνικής Έλενα Κούβδου απλά θα του υπενθυμίσουμε αν και 22 ετών ψηφίστηκε ως η κορυφαία τερματοφύλακας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Σαγκάη.

Θεωρούμε, εν κατακλείδι, ότι σε στιγμές κρίσιμες όπως αυτή για το μέλλον της Εθνικής ομάδας τέτοιες δηλώσεις δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στις διεθνείς αθλήτριες μας. Η Εθνική ομάδα χρειάζεται πάνω από όλα υποστηρικτές και όχι συνηγόρους.

Εκ του ΔΣ του ΝΟΒ».

Keywords
Τυχαία Θέματα