Η απάντηση του Σάκη στους εκατέρωθεν απολίτιστους

Αχ αυτός ο πολιτισμός τους. Ένας από τους λόγους που δεν πρέπει να παίζουν μόνοι τους στο γήπεδό τους αυτοί, είναι αυτό το βλαχοτραμπούκο που κάνουν στις αποστολές των ομάδων. Τόσα χρόνια που πηγαίναμε, τίποτα δεν γινόταν. Τώρα που είναι μόνοι τους, έχουν ξεσαλώσει.

Οι … πολιτισμένοι έφτυναν τον Λάσλο Μπόλονι όσο έφευγε από το γήπεδο μετά την αποβολή του. Μα τι πολιτισμός. Του πετούσαν και νερά, τον έβριζαν και έκαναν ότι μπορούσαν για να αναδείξουν τον πολιτισμό τους.

Μετά το τέλος, για δεύτερη φορά φέτος, μπούκαραν ανενόχλητοι στο γήπεδο. Έκαναν επίθεση στη διοίκηση του ΠΑΟΚ

από μακριά βέβαια, με “πιστόλια”, οι… πολιτισμένοι.
Το είχαν κάνει και με την Ξάνθη και δεν υπήρχε καμία τιμωρία.

Αγωνιστικά, νομίζω πως ο ΠΑΟΚ έδειξε πως είναι καλύτερη ομάδα, αλλά όχι τόσο ώστε να κερδίσει το παιχνίδι. Ξόδεψε ένα ημίχρονο, έκανε ένα δωράκι με το καλημέρα και εκεί που έπρεπε να τον σκοτώσει μετά το γκολ του Παπάζογλου δεν είχε καθαρό μυαλό.

Ο ΠΑΟΚ ξόδεψε ένα ημίχρονο λόγω του πειράματος Μπόλονι. Πολλοί, ίσως και να έλεγαν πως καλά κάνει αλλά μόλις στο 3΄κατάλαβαν πως εκτός του ότι ο Βιεϊρίνια είναι ωραία να παίζει ελεύθερος, θα πρέπει να μαρκάρει στα στημένα – αντί του Ίβιτς – τον πολύ ψηλότερο Λαζαρίδη.

Ο ΠΑΟΚ άργησε να βρει δημιουργικά τα πατήματά του, κάτι που φέρει ευθύνη το γκολ που δέχτηκε νωρίς. Αν ο Άρης ήταν καλύτερη ομάδα και πετύχαινε δεύτερο γκολ, αντίο ζωή μετά.

Η αλήθεια είναι όμως πως ο Άρης είναι μία πολύ χειρότερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που αντέδρασε μετά το γκολ που πέτυχε. Καμία καθαρή ευκαιρία από το 3΄μέχρι το 93΄. Κάτι μπλονζόν των παικτών του στη περιοχή μπας και πάρουν κανά πέναλτι, γιόμες που σήκωναν τη μπάλα ψηλά μήπως και γίνει καμιά κόντρα που θα ευνοήσει.

Ο ΠΑΟΚ πάτησε περισσότερο τη μπάλα στο έδαφος, αλλά έπασχε στη τελική πάσα. Καθόλου καθαρό μυαλό, καμία βοήθεια, πλην Ίβιτς, από τις αλλαγές.

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι ο λιγότερο χαμένος του αγώνα, γιατί βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι που ο προπονητής του το διάβασε λάθος, κατέκτησε έναν βαθμό και πήρε μία ανάσα μετά από μία σειρά τριών αγώνων.

Ήδη έχει παίξει σε επτά αγώνα Καραϊσκάκη και Χαριλάου, πέρασε ο εντός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ και αν δεν υπήρχε η χασούρα με τις ομάδες της Κρήτης όλα θα ήταν καλά. Τώρα, έχει μπροστά του τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δουλεύει καλά για να καλύψει το χαμένο έδαφος και τον βοηθά σε αυτό ο αποκλεισμός του από την Ευρώπη.

Τέλος, ο Θανάσης Παπάζογλου, είναι ένα πολύ καλό παιδί, που έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Δουλεύει σκληρά για να μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο ακόμη περισσότερα πράγματα. Δεν παραπονιέται ποτέ για το αν παίζει ή δεν παίζει.

Αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ως βασικός φορ της εθνικής ελπίδων και ουσιαστικά το μόνο που φρόντισε η… οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι να βρει ένα εξιλαστήριο θύμα γύρω απ ότι κι αν συμβαίνει.

Ο Παπάζογλου, αθόρυβα και χωρίς πολλά – πολλά, έδωσε μία απάντηση η

Keywords
Τυχαία Θέματα