Η ευρωπαϊκή «μάχη» του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται αύριο (26/11) στις 7.30 μ.μ. την Πριμόριε Ριέκα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Μετά τη νίκη επί της Βουλιαγμένης και το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπούντβα, η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αύριο (26/11) στις 7.30 μ.μ. την Πριμόριε Ριέκα στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί

τηλεοπτικά από το Novasports 4.

«Το παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικό. Έχουμε πει πως θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να κάνουμε τρεις νίκες. Η Ριέκα είναι καλή ομάδα, διαθέτει δυνατό ρόστερ, θα κάνουμε όμως τα πάντα για να κερδίσουμε. Άλλωστε δεν είναι από τις ομάδες που δεν είναι αντιμετωπίσιμες. Ότι καταφέρουμε να αποσπάσουμε βαθμολογικά απέναντι στη Ριέκα θα είναι καλό για μας. Η νίκη και οι τρεις βαθμοί θα είναι σημαντικοί, αλλά δεν θα μας δώσουν την πρόκριση, ενώ η ήττα δεν θα μας αποκλείσει. Ότι και να γίνει τις δύο επόμενες αγωνιστικές, η πρόκριση θα ξεκαθαρίσει το Φλεβάρη. Τα «κλειδιά» της αναμέτρησης με τη Ριέκα θα είναι ο ρυθμός και η άμυνα. Ακόμη θα πρέπει να είμαστε δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος στο επίσημο σάιτ της πειραϊκής ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα