Η Ευρώπη παίζει μπάλα

18:26 3/2/2012 - Πηγή: OnSports

Με το ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δεσπόζει στην Αγγλία, η Ευρώπη είναι στη... σέντρα για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο.

Στην Πρέμιερσιπ, η Τσέλσι υποδέχεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, καθώς θέλουν να πλησιάσουν την τρίτη Τότεναμ, και εκτός αυτού παίζει ρόλο ασφαλώς το γόητρο σε ένα ντέρμπι. Τον ίδιο στόχο έχουν και οι «κόκκινοι διάβολοι» αφού... συγκατοικούν με τη Σίτι στην κορυφή!

Το άλλο μεγάλο ματς της αγωνιστικής, είναι το Λίβερπουλ-Τότεναμ. Στο «Άνφιλντ» οι «κόκκινοι» θέλουν το... τρίποντο προκειμένου

να κάνουν όνειρα τετράδας. Από την πλευρά τους, τα «σπιρούνια» είναι πολύ κοντά στους πρωτοπόρους και θέλουν να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η πρωτοπόρος Ρεάλ δοκιμάζεται στο «Αλφόνσο Πέρεθ» με αντίπαλο τη Χετάφε, ενώ η Μπαρτσελόνα προκειμένου να μη μείνει ακόμα πιο πίσω από τους «μερένχες» θα ψάξει τη νίκη, αφού υποδέχεται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ντέρμπι από τα... παλιά θα γίνει στο «Βιθέντε Καλντερόν», στο οποίο η Ατλέτικο υποδέχεται την Βαλένθια.

Στο Καμπιονάτο, το Μίλαν-Νάπολι αποτελεί το σημαντικότερο ματς και αυτό που αναμένεται να «μαγνητίσει» τα περισσότερα βλέμματα. Οι «ροσονέρι» στραβοπάτησαν κόντρα στη Λάτσιο και θα ψάξουν οπωσδήποτε τη νίκη για να μη ξεφύγει η πρώτη Γιουβέντους. Οι Ναπολιτάνοι από τη πλευρά τους δείχνουν πως... χτυπάνε κάθε ματς, ιδιαίτερα με τις μεγάλες ομάδες.

Η πρωτοπόρος Γιουβέντους δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα κόντρα στη Σιένα, ενώ η Ουντινέζε φιλοξενείται στο «Αρτέμιο Φράνκι» από τη Φιορεντίνα.

Στη Μπουντεσλίγκα γίνεται πραγματική... μάχη, με 4 ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στην κορυφή! Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει το δυσκολοκατάβλητο Αμβούργο, ενώ η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στη Νυρεμβέργη. Η Σάλκε υποδέχεται τη Μάιντζ και η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ ταξιδεύει στο Βόλφσμπουργκ, σε μια αγωνιστική όπου δεν αναμένονται εκπλήξεις.

Τέλος, στη Γαλλία και το Σαμπιονά, το ντέρμπι Μαρσέιγ-Λιόν κλέβει την παράσταση καθώς οι πρωτοπόροι έχουν εύκολο έργο. Η Παρί φιλοξενεί την Εβιάν, ενώ η Μονπελιέ θα ψάξει το τρίποντο κόντρα στη Μπρεστ, προκειμένου να μείνει κοντά στους «πρωτευουσιάνους».

Keywords
Τυχαία Θέματα