Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Με το ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει για το αγγλικό Κύπελλο, η Ευρώπη βρίσκεται στη… σέντρα για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο.

Στην Πριμέρα, η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί την Σαραγόσα και οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πως έχουν ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από την Μπαρτσελόνα, την ίδια ώρα που η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Η Μπαρτσελόνα, μετά την θριαμβευτική της πρόκριση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα προσπαθήσει

να… αποδράσει με το τρίποντο από το «Μαδριγάλ» κόντρα στη Βιγιαρεάλ, ώστε να παραμείνει κοντά στη «βασίλισσα», η οποία είναι στο… ρετιρέ.

Στην Αγγλία, το μενού έχει Κύπελλο, με την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει για τον 4ο γύρο της γηραιότερης διοργάνωσης στον κόσμο, ενώ η Άρσεναλ θα υποδεχτεί την Άστον Βίλα για την ίδια διοργάνωση.

Στο Καμπιονάτο, η Γιουβέντους θα υποδεχθεί την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, Ουντινέζε, και με νίκη κάνει… άλμα τίτλου, καθώς θα ξεφύγει από τους «ζεμπρέτε», ενώ και η Μίλαν θέλει το τρίποντο απέναντι στη Κάλιαρι, ώστε να μείνει κοντά στους «μπιανκονέρι».

Η ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό Ίντερ, θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που έχει ξεκινήσει και απέναντι στη Λέτσε το τρίποντο μοιάζει μονόδρομος για τους «νερατζούρι».

Στη Μπουντεσλίγκα, τέσσερις ομάδες μάχονται για τον τίτλο και οι αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Η Μπάγερν υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ του Αντελίνο Βιεϊρίνια και θέλει την νίκη για να παραμείνει στην κορυφή, ενώ η Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Κολωνίας.

Δύσκολη είναι και η αποστολή της πρωταθλήτριας Ντόρτμουντ απέναντι στη Χοφενχάιμ ενώ και η ευχάριστη έκπληξη της Μπουντεσλίγκα, Γκλάντμπαχ, θα έχει δύσκολη δοκιμασία στην έδρα της Στουτγκάρδης.

Τέλος, στη Γαλλία, η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει την Μπρεστ ενώ η πρωταθλήτρια Λιλ, θα υποδεχτεί την Σεντ Ετιέν στο «Mετροπόλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα