Η Ευρώπη παίζει μπάλα!

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης συνεχίζονται με το μεγάλο ντέρμπι να λείπει από το… μενού!

Στην Ισπανία, μια… στροφή πριν το El Clasico, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Λεβάντε, την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, και δεν θέλει ούτε να… σκέφτεται το ενδεχόμενο βαθμολογικής απώλειας, καθώς οι 6 βαθμοί διαφορά από την Ρεάλ είναι ήδη πολλοί!

Από την άλλη, η Ρεάλ θέλει να περάσει αλώβητη από την έδρα της Χιχόν, ώστε να κρατήσει την διαφορά των 6 βαθμών, για να πάρει στο ντέρμπι με τους πρωταθλητές Ευρώπης με άλλο… αέρα!

Η τρίτη της βαθμολογίας, Βαλένθια, θα αντιμετωπίσει

την Εσπανιόλ, με τον μυαλό των «νυχτερίδων» να είναι στην αναμέτρηση του Champions League με την Τσέλσι!

Δείτε την βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζιόν...

Στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στην Νόριτς, την ίδια ώρα που η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ θα δοκιμάζεται στο «Βίλα Παρκ» κόντρα στην Άστον Βίλα, με τους «κόκκινους διάβολους» να προέρχονται από τον αποκλεισμό-σοκ από την Κρίσταλ Πάλας για το Κάρλινγκ Καπ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Άρσεναλ θα αγωνιστεί στην έδρα της Γουίγκαν και θέλει μόνο το «διπλό» για να παραμείνει κοντά στην πρώτη τετράδα, ενώ η Τότεναμ θα προσπαθήσει να.. ξεσπάσει πάνω στην Μπόλτον, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ για το Europa League.

Δείτε την βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ...

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους βλέπει την Μίλαν στην κορυφή, και απέναντι στην Τσεζένα θέλει το τρίποντο που θα την φέρει ξανά στο ρετιρέ της βαθμολογίας, ωστόσο ο Αντόνιο Κόντε δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αντρέα Πίρλο.

Η Ίντερ βρίσκεται σε ανοδική πορεία, καθώς προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες, και απέναντι στην Ουντινέζε, που και φέτος τα πάει καταπληκτικά, θα πρέπει να δείξει πως έχει επανέλθει για τα… καλά!

Δείτε την βαθμολογία του Καμπιονάτο...

Στο Σαμπιονά, η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Μονπελιέ, υποδέχεται την Λοριάν και με νίκη παραμένει για ακόμη μια αγωνιστική στην κορυφή, με την Παρί Σεν Ζερμέν να φιλοξενεί την Οσέρ και να περιμένει το… στραβοπάτημα των πρωτοπόρων για να διατηρηθεί σε απόσταση… βολής από το ρετιρέ.

Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στην Λιόν και την Τουλούζ στο «Ζερλάν», καθώς η «Ολιμπίκ» θέλει να μείνει κοντά στην κορυφή…

Δείτε την βαθμολογία του Σαμπιονά...

Τέλος, στην Γερμανία, το… ντέρμπι ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Μπορούσια Ντόρτμουντ δεσπόζει, καθώς οι δυο ομάδες είναι στο ρετιρέ της βαθμολογίας και θα λύσουν τις… διαφορές του!

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι περιμένει και η Μπάγερν Μονάχου, η οποία μετά το εκπληκτικό της ξεκίνημα, έχει πέσει στην 3η θέση, και απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης, των πολλών απουσιών, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Δείτε την βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα...

Keywords
Τυχαία Θέματα