Ο έλεγχος στην Τζέντα και η Arboris

Συνάντηση με εκπροσώπους της Arboris Capital αναμένεται να έχει το Σάββατο (3/12) ο Δημήτρης Γόντικας, καθώς είναι πολύ πιθανό στο επόμενο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να δοθεί εξουσιοδότηση στην εταιρεία, ώστε να βρει υποψήφιους επενδυτές.

Στην περίπτωση του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ υπάρχουν καθυστερήσεις και στον Παναθηναϊκό θέλουν

να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Βέβαια, άνθρωπος του Βλάση Τσάκα θα ταξιδέψει το Σάββατο (3/12) στην Τζέντα, ώστε να παραδώσει τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου στον Πρίγκιπα.

Από εκεί και πέρα μένει να φανεί αν τελικά ο σαουδάραβας Πρίγκιπας θα βάλει τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να πάρει τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο Βλάσης Τσάκας ισχυρίζεται πως μέχρι την Παρασκευή (9/12) το θέμα θα έχει τελειώσει.

Παράλληλα, με τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως, οι άνθρωποι της διοίκησης του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν και εξουσιοδότηση στην Arboris Capital για να βρει επενδυτή. Γι` αυτό το λόγο και ο Δημήτρης Γόντικας θα έχει συνάντηση με ανθρώπους της συγκεκριμένης εταιρείας.

Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ φέρεται να έχει ήδη μιλήσει τηλεφωνικά με ανθρώπους της Arboris και αναμένει την έλευση ενός εκ των εκπροσώπων της για συζητήσουν ορισμένα θέματα και από κοντά.

Οσο για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, απλώς, τηρεί στάση αναμονής. Η στάση του είναι άλλωστε δεδομένη. "Οποιος βάλει τα χρήματα, θα πάρει και τις μετοχές". Οι καθυστερήσεις στην υπόθεση του Πρίγκιπα τον προβληματίζουν, αλλά δεν προτίθεται να κάνει κάτι περισσότερο από το να περιμένει.

Keywords
Τυχαία Θέματα