Η Ευρώπη παίζει μπάλα στη... σκιά του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ!

Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο οι ευρωπαϊκές ομάδες... στήνονται στη σέντρα, με το ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, όπως είναι φυσικό, να «κλέβει» τα βλέμματα, όχι μόνο των φιλάθλων της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ολόκληρου του πλανήτη!

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου», (θα ακολουθήσουν από το onsports εκτενή αφιερώματα για το clasico) σε ένα ματς που περιμένει με ανυπομονησία όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης! Οι Καταλανοί παίζουν το τελευταίο τους... χαρτί, προκειμένου

να μειώσουν στον πόντο την διαφορά από την πρώτη Ρεάλ, με την ισοπαλία να... κάνει στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Η Βαλένθια υποδέχεται τη Μπέτις στο «Μεστάγια», στην προσπάθειά της να κρατηθεί στην τρίτη θέση, ενώ η Μάλαγα φιλοξενείται από την Οσασούνα, θέλοντας να εκμεταλλευτεί πιθανή γκέλα των «νυχτερίδων».

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δυσκολότερη αποστολή από τη συμπολίτισσα Σίτι, αφού υποδέχεται την Έβερτον, τη στιγμή που η ομάδα του Μαντσίνι παίζει εκτός έδρας με τη Γουλβς. Το ματς που δεσπόζει ωστόσο στην Αγγλία, είναι το Άρσεναλ-Τσέλσι! Οι «κανονιέρηδες» παίζουν κάθε αγωνιστική με στόχο να διατηρηθούν στην τρίτη θέση, με τους Λονδρέζους να έχουν το μυαλό τους στον επαναληπτικό με τη Μπαρτσελόνα για μια θέση στον τελικό του Champions League.

Στο Καμπιονάτο, η Γιουβέντους μπορεί να «φιγουράρει» στην κορυφή της βαθμολογίας, έναν πόντο μπροστά από τη Μίλαν, όμως έχει δυσκολότερο έργο από τους «ροσονέρι». Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε υποδέχεται τη Ρόμα, τη στιγμή που αυτή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φιλοξενεί τη Μπολόνια. Η Λάτσιο παίζει στο «Ολίμπικο» με τη Λέτσε, θέλοντας μόνο νίκη για να διατηρηθεί στην τρίτη θέση, ενώ η Φιορεντίνα φιλοξενεί την Ίντερ, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Στη Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ «καλπάζει» προς την «σαλατιέρα», αφού τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε προηγείται με οκτώ πόντους της Μπάγερν. Η ομάδα του Κλοπ υποδέχεται τη Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ που θέλει το «τρίποντο», ενώ οι Βαυαροί, όπως είναι φυσικό, ενδιαφέρονται για τον επαναληπτικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης περισσότερο από το ματς με την Βέρντερ στη Βρέμη. Η τρίτη Σάλκε φιλοξενείται από την Άουγκσμπουργκ.

Τέλος, στο Σαμπιονά, οι δύο πρωτοπόροι δεν αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο, αφού η μεν Μονπελιέ υποδέχεται την Βαλενσιέν, ενώ η δε, Παρί Σεν Ζερμέν παίζει στο «Παρκ ντε Πρενς» με τη Σοσό. Ντέρμπι από τα... παλιά γίνεται στο «Σαμπάν Νταλμα», εκεί όπου η Μπορντό υποδέχεται τη Μαρσέιγ.

Keywords
Τυχαία Θέματα