Δυο τεστ δείχνουν τι σου ταιριάζει να ψηφίσεις!

17:42 20/4/2012 - Πηγή: AEK365

Παρόλο που φτάνουν οι εκλογές πολλοί είναι ακόμα αναποφάσιστοι σχετικά με το ποιο κόμμα τους εκφράζει, για να το ψηφίσουν. Βοήθεια σε αυτούς έρχονται να δώσουν δυο τεστ τα οποία βάσει ενός ερωτηματολογίου μπορούν να σας δώσουν μια απάντηση για το ποιο κόμμα σας ταιριάζει να ψηφίσετε.

Το ένα τέστ που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα http://www.helpmevote.gr δημιουργήθηκε από

το εργαστήριο εφαρμοσμένης πολιτικής έρευνας του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, το οποίο είχε δημιουργήσει και ένα ανάλογο τεστ στις δημοτικές εκλογές του 2010

Από την άλλη το Choose4Greece αποτελεί μια κοινή ακαδημαϊκή πρωτοβουλία που πραγματοποιείται από ερευνητές από τα παρακάτω πανεπιστημιακά ιδρύματα:

Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Τμήμα Ψυχολογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το e-Democracy Centre, Center for Democracy Aarau, University of Zurich, το Department of Public Administration, University of Twente

Nuffield College, University of Oxford και το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Το τεστ βρίσκεται στη διεύθυνση: http://www.choose4greece.com.

Ο τεχνικός σχεδιασμός και η ανάπτυξη της εφαρμογής πραγματοποιήθηκε από τον Δρ. Κώστα Τζιούβα από το Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο γραφικός σχεδιασμός έγινε από τον Claudio Mendoça. Η πρωτοβουλία είναι μη κερδοσκοπική.

Keywords
Τυχαία Θέματα