Η Γουίγκαν «καθάρισε» και την Άρσεναλ!

Νέο βήμα παραμονής έκανε η Γουίγκαν, καθώς επικράτησε με 2-1 της Άρσεναλ και βρέθηκε πέντε βαθμούς μακριά από τις «επικίνδυνες» θέσεις της Premier League.

Μέσα σε… ενενήντα δευτερόλεπτα (έκτο και έβδομο λεπτό), οι Φράνκο Ντι Σάντο και Ζόρντι Γκόμες έκαναν το 2-0. Έτσι τέθηκαν οι βάσεις για δεύτερη σερί νίκη-έκπληξη της Γουίγκαν, αφού προηγήθηκε ο θρίαμβος σε βάρος της Μάντσεστερ

Γιουνάιτεντ.

Το μόνο που κατάφερε η Άρσεναλ ήταν να μειώσει με τον Τόμας Βερμάελεν στο 21ο λεπτό. Για τα υπόλοιπα… φρόντισε ο Αλί Αλ Χάμπσι, τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Άλλωστε οι «κανονιέρηδες» πίεσαν ασφυκτικά, αλλά δεν απέφυγαν την τρίτη τους φετινή εντός έδρας ήττα.

Έτσι η Άρσεναλ έμεινε στους 64 βαθμούς, αλλά παραμένει «απομονωμένη» στην τρίτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος. Από την πλευρά της, η Γουίγκαν συμπλήρωσε 34, αλλά η Μπόλτον έχει δύο αγώνες λιγότερους, ενώ διατηρεί 29 βαθμούς και την «καταδικαστική» 18η θέση.

Άρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Βερμάελεν, Σάντος, Τζουρού (74’ Τσάμπερλεϊν), Ροσίτσκι, Αρτέτα (9’ Ράμσεϊ), Γουόλκοτ, Σονγκ, Μπεναγιούν (61’ Ζερβίνιο), Φαν Πέρσι.
Γουίγκαν: Αλ Χαμπσί, Αλκαράζ, Κάλντουελ, Μπόις, Φιγκερόα, ΜακΚάρθι, Μόσες, Γκόμεζ (86’ Ντιαμέ), ΜακΆρθουρ, Μποσεζούρ, Ντι Σάντο (75’ Σάμον).

Δείτε τη βαθμολογία, όλα τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της Premier League.

Keywords
Τυχαία Θέματα