Στο 3-0 οι Φλάιερς

Οι Φιλαδέλφεια Φλάιερς και οι Λος Άντζελες Κινγκς βρέθηκαν μία νίκη μακριά από τους «8» των playoffs του NHL.

Από τη μία, οι Φλάιερς κέρδισαν με 8-4 τους Πίτσμπουργκ Πένγκουινς. Ο αγώνας συνέχισε τη σειρά με νέο θεαματικό σκορ, αλλά για τρίτη φορά αυτό ήταν υπέρ των εκπροσώπων της Φιλαδέλφειας. Ενδεικτικά, οι Danny Briere, Matt Read και Max Talbot πέτυχαν από δύο γκολ.

Με 41 αποκρούσεις του

Jonathan Quick, οι Κινγκς επικράτησαν των Βανκούβερ Κανάκς με 1-0. Στο τρίτο 20λεπτο, ο Dustin Brown διαμόρφωσε το 1-0 ολοκληρώνοντας φάση διαρκείας μπροστά στην αντίπαλη εστία και οι φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος θέλουν πλέον τέσσερις συναπτές νίκες.

Επανέκτησαν το πλεονέκτημα της έδρας οι Νάσβιλ Πρέντατορς κερδίζοντας με 3-2 τους Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς. Οι Shea Weber, Kevin Klein και Sergei Kostitsyn σκόραραν στη «Motor City», ενώ οι Pavel Datsyuk και Henrik Zetterberg μείωσαν για τα «κόκκινα φτερά» σε 2-1 και 3-2, αντίστοιχα. Όλα αυτά με τον Pekka Rinne να κάνει 41 αποκρούσεις!

Τέλος, οι Φλόριντα Πάνθερς πήραν την πρώτη τους νίκη σε… 15 χρόνια σε αγώνα playoff κερδίζοντας με 4-2 τους Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς. Δύο γκολ πέτυχε ο Stephen Weiss, τα οποία ήταν τα δύο πρώτα σε επίπεδο postseason της καριέρας του!

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της Κυριακής (ξημερώματα 16/04):

Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς-Νάσβιλ Πρέντατορς 2-3 (Οι Πρέντατορς προηγούνται με 2-1)
Φιλαδέλφεια Φλάιερς-Πίτσμπουργκ Πένγκουινς 8-4 (Οι Φλάιερς προηγούνται με 3-0)
Φλόριντα Πάνθερς-Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς 4-2 (Η σειρά στο 1-1)
Λος Άντζελες Κινγκς-Βανκούβερ Κανάκς 1-0 (Οι Κινγκς προηγούνται με 3-0)

Keywords
Τυχαία Θέματα