Η κακή παρένθεση του Σισέ… (videos)

Η πορεία του Τζιμπρίλ Σισέ με τη φανέλα της Λάτσιο δεν έμοιαζε σε τίποτα με αυτή που διέγραψε με τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια.

Όταν το καλοκαίρι ο Τζιμπρίλ Σισέ αποχωρούσε από τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο, σίγουρα δεν είχε φανταστεί έτσι ακριβώς την πορεία του. Ο βασικότερος λόγος που ο Γάλλος επιθετικός συμφώνησε να φύγει από τους «πράσινους» ήταν η εθνική ομάδα της πατρίδας του. Πίστευε ότι στον Παναθηναϊκό ο Λόράν Μπλαν δεν μπορούσε να τον παρακολουθήσει με τόση ευκολία

από ότι αν βρισκόταν σε μία ομάδα ενός μεγαλύτερου πρωταθλήματος.

Η ευκαιρία που αναζητούσε ο διεθνής επιθετικός, ήρθε με τη Λάτσιο να τον προορίζει για βασικό επιθετικό. Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τον 30χρονο φορ. Στα φιλικά προετοιμασίας είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία, έχοντας σκοράρει μάλιστα σε κάποια παιχνίδια και αρχικά κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού.

Από το πρώτο του μόλις επίσημο παιχνίδι κατάφερε να δείξει την εκτελεστική του δεινότητα. Απέναντι στη Ραμποτνίτσκι για τα προκριματικά του Europa League, στη νίκη της ομάδας του με 6-0, σκόραρε δις και έδειχνε ότι ακόμα μία χρονιά θα… ματώνει ασταμάτητα τα αντίπαλα δίχτυα.

{youtube}90k6Qn9_VZY{/youtube}

Φαίνεται πως οι πρεμιέρες του Τζιμπρίλ Σισέ τον εμπνέουν. Άλλωστε και με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του απέναντι στον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα είχε σκοράρει. Κάτι που έκανε και στην Ιταλία, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Μίλαν. Τότε είχε κάνει προσωρινά το 2-0 για την ομάδα του με καρφωτή κεφαλιά και έδειχνε ότι θα τη βοηθούσε για τη νίκη. Εντέλει όμως, το τελικό 2-2 του άφησε πικρή γεύση.

{youtube}yGMoyAcAQzI{/youtube}

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League ο Γάλλος επιθετικός δήλωσε και πάλι «παρών». Συγκεκριμένα ήταν το παιχνίδι απέναντι στη Βασλούι στο «Ολίμπικο». Με νίκη οι Ρωμαίοι θα έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έκανε το καθήκον του σκοράροντας, ωστόσο για ακόμα μία φορά αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό με τις δύο ομάδες να μένουν στο τελικό 2-2.

{youtube}nxTZ4JAUpF4{/youtube}

Δυστυχώς για τον ίδιο, από εκεί και πέρα άρχισε η άσχημη περίοδος για τον ίδιο. Δεν κατάφερε να σκοράρει για 133 ημέρες και όπως είναι λογικό τα πρώτα παράπονα από τους φίλους της Λάτσιο έκαναν την εμφάνισή τους, καθώς οι προσδοκίες που υπήρχαν από τον Σισέ ήταν μεγάλες. Ο ίδιος βρέθηκε πολλές φορές στο… μάτι του κυκλώνα, ενώ θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ήρθε και σε κόντρα με τους φίλους της ομάδας του, καθώς είχε πει ότι : «Δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο».

Τέλος στην αφλογιστία μπήκε λίγες ημέρες πριν τη διαφαινόμενη αποχώρησή του από την ομάδα. Ο λόγος για την αναμέτρηση του Κόπα Ιτάλια απέναντι στη Μίλαν στο «Σαν Σίρο». Ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε το σκορ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, ωστόσο για ακόμα μία φορά αυτό δεν φάνηκε αρκετό για να έρθει και η επιτυχία, καθώς η Λάτσιο ηττήθηκε με 3-1 και έμεινε εκτός συνέχειας.

Πλέον αν ολοκληρωθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα