Η Μαρία Φόουλερ καταρρέει για τον χωρισμό από τον Λι Κροφτ (photos)

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε «λίγο χρόνο» και το σέξι μοντέλο του διάσημου ριάλιτι The Only Way Is Essex έπεσε σε βαριά κατάθλιψη!

Είχε μετακομίσει πριν λίγους μήνες στη Σκωτία όπου ο Λι Κροφτ παίζει μπάλα, για να ζήσουν μαζί και να ξεφαντώνουν τα βράδια παρέα.

Ηταν ευτυχισμένη μέχρι που ένα πρωί, πριν δύο εβδομάδες, εκείνος της ζήτησε να μείνουν για λίγο χώρια. Ήθελε χρόνο για τον εαυτό του και η Μαρία Φόουλερ… δεν ήθελε καθόλου να του τον δώσει.

Το όμορφο ζευγάρι, όμως, χώρισε τελικά και η σέξι Μαρία σήμερα δηλώνει ότι ο χωρισμός την έχει καταρρακώσει. Επέστρεψε

στο Εσεξ και μέσα σε λίγες μέρες έχασε τόσα πολλά κιλά ώστε να χρειάζεται δύο νούμερα μικρότερο φουστάνι (από 10 έπεσε στο 8)!

«Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Άλλαξα ολόκληρη τη ζωή μου για να πάω στη Σκωτία. Νόμιζα ότι θα περνούσαμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί αλλά ο Λι δεν είναι έτοιμος για σταθερές σχέσεις ακόμα», δήλωσε η 25χρονη και ενημέρωσε όλους τους φίλους της με σχετικές αναρτήσεις στο facebook…

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Οκτώβριο και όταν ο άσος της Derby County μετακόμισε τον Ιανουάριο στη Σκωτία (δόθηκε δανεικός στην St Johnstone) εκείνη τον ακολούθησε ενώ όπως αποκάλυψε αργότερα ονειρευόταν γάμο και είχε προσπαθήσει να μείνει έγκυος.

Σε μια κρίση ειλικρίνειας ωστόσο το μοντέλο παραδέχτηκε ότι πιο πολύ είχε ερωτευτεί την ιδέα της εισόδου της στο λαμπερό κλαμπ των WAG (Σύζυγοι και Φιλενάδες), με το οποίο ασχολούνται καθημερινά όλα τα βρετανικά media, παρά με… τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα