Η ματσάρα της χρονιάς! (video)

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη χθες (11/03) βράδυ στο «Μπομπονέρα», με την Ιντεπεντιέντε να επικρατεί της Μπόκα Τζούνιορς με 5-4!

Στην πρώτη της ήττα μετά από 34 παιχνίδια πρωταθλήματος υποχρέωσε τη Μπόκα Τζούνιορς η Ιντεπεντιέντε, σε ένα ματς που δεν ήταν για... καρδιακούς!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα με γκολ του Βιδάλ. Στο 6' ο Φερερία έκανε το 2-0 με εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Ρονκάλια μείωσε σε 2-1 λίγο αργότερα.

Στο 33' ο Φαρίας έδωσε

και πάλι... αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, αφού με κεφαλιά έκανε το 3-1, πρωτού πάρει... μπρος ο Ρικέλμε. Ο σούπερ σταρ της Μπόκα μείωσε σε 3-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ στο 51' εκτέλεσε το φάουλ και ο Ρονκάλια και πάλι έκανε το 3-3 μετά την λάθος απομάκρυνση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ανατροπή και 4-3 στο 75' για τη Μπόκα με τον Λεντέσμα όμως ακολούθησε ακόμα μία!

Οι φιλοξενούμενοι φύλαγαν το καλύτερο για το τέλος, αφού ο Φαρίας στο 90' και στο 95' «πάγωσε» το «Μπομπονέρα», κάνοντας παράλληλα χατ-τρικ!

Δείτε το βίντεο και... χορτάστε γκολ:

Keywords
Τυχαία Θέματα