Η Μίλαν με τα… δώρα (photos)

Την ισοπαλία με 1-1 στην Μπολόνια παραχώρησε η Μίλαν και έδωσε το δικαίωμα στη Γιουβέντους να ξεφύγει από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο «Σαν Σίρο» μακριά από τις νίκες έμεινε η Μίλαν, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Μπολόνια και πλέον το πρωτάθλημα δεν είναι στο χέρι της, καθώς σε περίπτωση που η Γιουβέντους επικρατήσει της Ρόμα το βράδυ, θα ξεφύγει στους τρεις βαθμούς.

Η Μπολόνια πήγε στο «Σαν Σίρο» και έκανε το παιχνίδι της, παίρνοντας το προβάδισμα στο 26’ με τέρμα του Ραμίρεζ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται

για ακυρωθέν γκολ του Ιμπραΐμοβιτς για να φέρει την αναμέτρηση στα ίσια. Οι «ροσονέρι» τελείωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, καθώς ο Μπονέρα στο 82’ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, για να έρθει ο Ιμπραΐμοβιτς στο 90’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Σε μία αδιάφορη αναμέτρηση, η Τσεζένα παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Παλέρμο. Ο Μπερτόλο στο 20’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά λίγα λεπτά αργότερα, όλα είχαν ανατραπεί. Ο Σαντάνα στο 27’ έφερε την αναμέτρηση στα ίσια, με τον Ρενέλα ένα λεπτό αργότερα να κάνει την ανατροπή.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Σιλβέστρε, έκανε το 2-2. Τέλος, η Λάτσιο απογοήτευσε στο «Ολίμπικο» όπου παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Λέτσε. Ο Ματουζάλεμ στο 82’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να έρθει ο Μποζίνοφ στις καθυστερήσεις να διαμορφώσει το τελικό 1-1. Η αναμέτρηση της Τζένοα με τη Σιένα, όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0, διακόπηκε μετά την επίθεση των οπαδών της Τζένοα προς τους διοικούντες της ομάδας τους, αλλά συνεχίστηκε κανονικά μετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα