Η… νέα βαθμολογία της Football League

Η απόφαση της ΕΕΑ για τον Διαγόρα οδηγεί σε άνετα τρίποντα τους αντιπάλους του.

Διαφοροποιείται η βαθμολογία της Football League έπειτα από την απόφαση της ΕΕΑ να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στον Διαγόρα. Η διοργανώτρια αρχή θα κατακυρώσει τους αγώνες της ομάδας της Ρόδου από τη 15η αγωνιστική έως και την 26η αγωνιστική με 3-0 α.α.

Έτσι, τα ματς που

θα κατακυρωθούν σε βάρος του Διαγόρα είναι τα εξής:

15η αγωνιστική: ΑΕΛ Καλλονής - Διαγόρας 3-0 α.α.

16η αγωνιστική: Διαγόρας - Πλατανιάς 0-3 α.α.

17η αγωνιστική: Πανθρακικός - Διαγόρας 3-0 α.α.

18η αγωνιστική: Διαγόρας - Καλλιθέα 0-3 α.α.

19η αγωνιστική: Θρασύβουλος - Διαγόρας 3-0 α.α.

20η αγωνιστική: Διαγόρας - Αγροτικός Αστέρας 0-3 α.α.

21η αγωνιστική: Φωκικός - Διαγόρας 3-0 α.α.

22η αγωνιστική: Διαγόρας - Ηρακλής Ψαχνών 0-3 α.α.

23η αγωνιστική: Διαγόρας - Πανσερραϊκός 0-3 α.α.

24η αγωνιστική: Βύζας - Διαγόρας 3-0 α.α.

25η αγωνιστική: Διαγόρας - Βέροια 0-3 α.α.

26η αγωνιστική: Πιερικός - Διαγόρας 3-0 α.α.

Δείτε πώς διαμορφώνεται πλέον η βαθμολογία της Football League

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος προβλέπει σχετικά…

«Σε περίπτωση που μια ομάδα δεν μετέχει στο πρωτάθλημα, λόγω μη ορισμού των αγώνων της από τη διοργανώτρια αρχή, μετά από αποφάσεις του Τακτικού Διοικητικού Δικαστηρίου, για ανεξόφλητες οφειλές, η ομάδα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα σύμφωνα με το άρθρο 8 του ΚΑΠ.

Ομάδα που μετέχει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και δεν κατέρχεται να αγωνιστεί, μετά από τελεσίδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ή από απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου, σε τρεις συνολικά αγώνες της ίδια αγωνιστικής περιόδου, θεωρείται ότι αποχώρησε με τη θέληση της, δεν μπορεί να επανέλθει στο πρωτάθλημα αυτό και υποβιβάζεται στην αμέσως επόμενη κατώτερη κατηγορία καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα με αρνητική βαθμολογία μείον έξι (-6) βαθμών.

Ως μην κάθοδος σε αγώνα θεωρείται, πέραν των αναφερόμενων στην παράγραφο 2 του άρθρου 17 του ΚΑΠ του παρόντος περιπτώσεων και κάθε άλλη περίπτωση που ένας αγώνας δεν τελείται από υπαιτιότητα μιας ομάδας».

Σημειώνεται ότι ο ΚΑΠ προβλέπει ότι όσα ματς έγιναν, δεν είναι δυνατόν να κατακυρωθούν σε βάρος της ομάδας που αποχώρησε, όμως από τη στιγμή που ο Διαγόρας δεν είχε πιστοποιητικό συμμετοχής από τον Ιανουάριο, είναι στο χέρι της Αναγέννησης Γιαννιτσών να προσφύγει, καθώς στις 25/01 είχε παραχωρήσει «λευκή» ισοπαλία στους Ροδίτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα