Η «Οδύσσεια» των Εφήβων του Εργοτέλη

Αναχώρησαν για την Καβάλα τα μέλη της αποστολής του Εργοτέλη, που θα πάρουν μέρος στο 39ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Γκρουπ έξι παικτών, συνοδεία της εφόρου της ανδρικής ομάδας Μελίτσας Αλεβιζάκη, επιβιβάστηκαν χθες (25/04) στο καράβι που τους μετέφερε στον Πειραιά, όπου ενσωματώθηκαν με τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι μαζί με τον προπονητή τους, Αλέξη Χριστοδούλου, βρίσκονταν ήδη στην πρωτεύουσα με το

3ο ΓΕΛ Ηρακλείου, παίρνοντας μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδας - Κύπρου, που έλαβε χώρα στο «Ανδρέας Παπανδρέου». Στο λιμάνι τους υποδέχθηκε και ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ Βαγγέλης Γιαννουλάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, οι οποίοι ευχήθηκαν στους αθλητές «καλή επιτυχία».

Ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη εξέφρασε, παράλληλα, την υπερηφάνεια του για την ομάδα, η οποία με ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με την περσινή χρονιά κατάφερε να προκριθεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά σε Φάιναλ Σιξ. Επίσης, ο έφορος των Εφήβων, Ανδρέας Καραπιδάκης, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να μεταβεί στην Καβάλα, μετέφερε τις ευχές και των υπολοίπων μελών της επιτροπής μπάσκετ του συλλόγου.

Όλοι μαζί, παίκτες και τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας, αναχώρησαν σήμερα (26/04) οδικώς για το μακρύ ταξίδι μέχρι την Καβάλα, στην οποία αναμένεται να φθάσουν αργά το απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα