To "Μολών Λαβέ" του Μακρόπουλου

Γενναία η αντίδραση του κου Μακρόπουλου στην κατοχική σύμβαση που επιχειρεί να περάσει ο Δήμος Αθηναίων και που οδηγεί σε αφανισμό όλο το σύλλογο.
Εν αντιθέσει με τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου, η «Μάνα του Λόχου» επισήμανε πως δεν έχει γίνει το παραμικρό έργο αναφορικά με την ανέγερση των αθλητικών εγκαταστάσεων του συλλόγου (ηλίου φαεινότερο), χωρίς να φέρει ουδεμία ευθύνη ο Α.Ο., ενώ δεν έχει εκπληρωθεί καμία από τις υποχρεώσεις του Δήμου Αθηναίων ως προς τον Παναθηναϊκό.

Η χθεσινή εκπληκτική ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού
( εδώ), είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσει ένα μπαράζ εξελίξεων τους ερχόμενους μήνες. Δεν πρόκειται για μία απλή καταγγελία της σύμβασης της Διπλής Ανάπλασης, αλλά για μία ιστορική απόφαση που μπορεί να κρίνει τη μελλοντική ιστορία όλου του συλλόγου. Αποτελεί το πρώτο βήμα για την ουσιαστική σωτηρία της ομάδος κι αξίζουν άπειρα συγχαρητήρια στη διοίκηση του ερασιτέχνη που αγνόησε τις απειλές και τις προπαγανδιστικές απόπειρες εκβιασμού και στοχοποίησής του. Η γενναιότητα του Αχιλλέα Μακρόπουλου είναι απαράμιλλή και επάξια ενός ανδρός που έχει τις τύχες του ερασιτέχνη στις πλάτες του.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Σαμαρά γιατί βοήθησε για το γήπεδο και ολοκλήρωσε αυτό που είχε ξεκινήσειΙωάννης Β. Βαρδινογιάννης (05/9/2011)Δηλώνεται σαφώς πως ο Δήμος Αθηναίων με την ψηφισθείσα τροπολογία του θέλει να «κλέψει» τη Λεωφόρο, δίδοντας πενιχρά ανταλλάγματα στον Παναθηναϊκό. Έχει γίνει αντιληπτό πως η Διπλή Ανάπλαση αποτελεί μία δυσμενή σύμβαση βάσει της οποίας θα γκρεμιζόταν η Λεωφόρος για να δημιουργηθεί μία…πισίνα στον Βοτανικό κι ένα κλειστό γήπεδο αθλοπαιδιών 1.688 θέσεων, χωρίς ποδοσφαιρικό γήπεδο;

Σοκ αποτελεί και η μη καταγγελία της σύμβασης από τον Θανάση Γιαννακόπουλο, αφού, όπως αναφέρεται, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της την 18/10/2010, ενέκρινε την καταγγελία της σύμβασης αυτής, με μοναδική αντίρρηση από τον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Θανάση Γιαννακόπουλο.
Διανοείται ο Δήμος Αθηναίων να υφαρπάξει τη Λεωφόρο πραξικοπηματικά από τον Παναθηναϊκό; Ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης γιατί δεν εμφανίζεται στις επανειλημμένες κλήσεις του κου Μακρόπουλου;

Η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αποκάλυψε τις απόκρυφες πτυχές της σύμβασης και που θα μπορούσε να έχει γνωστοποιηθεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού από τον Δεκέμβριο 2011, μετά την ψήφιση του master plan του Βοτανικού. Η ανακοίνωση αυτή είναι ίσως η τελευταία προειδοποίηση προς την πολιτεία, ώστε η τελευταία να πάρει επίσημη πολιτική θέση και να βρει μία λύση που να ικανοποιεί συνολικά τον σύλλογο, τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, καλύπτοντας και την Π.Α.Ε.

Καθίσταται προφανές πως η ελευθερία του Παναθηναϊκού και η θέση σε νέες, υγιείς βάσεις της ανέγερσης εγκαταστάσεων για το σύλλογο περνά μέσα από απεμπλοκή από αυτήν την κατοχική σύμβαση που ζημιώνει παντιοτρόπως το Τριφύλλι. Το παναθηναϊκό έθνος πρέπει να συσπειρωθεί, να ενώσει τις δυνάμεις του και να αποτρέψει
Keywords
Τυχαία Θέματα