Ηλιούπολη: «Κάθαρσης συνέχεια»

Με ανακοίνωσή της η Ηλιούπολη σημείωσε ότι: «μετά από την συντονισμένη καλοκαιρινή προσπάθεια των αρμόδιων με μόνο στόχο την οριστική εξόντωση μας δυστυχώς το πράγμα προχώρα παραπάνω».

Αναλυτικά η διοίκηση της Ηλιούπολης ανέφερε:

«Το σίριαλ της κωμωδίας που λέγεται «Κάθαρση» του ελληνικού ποδοσφαίρου βλέπουμε ότι έχει πολλά επεισόδια ακόμα. Μετά από την συντονισμένη καλοκαιρινή προσπάθεια των αρμόδιων με μόνο στόχο την οριστική εξόντωση μας δυστυχώς το πράγμα προχώρα παραπάνω.

Βλέπουμε ότι ύστερα από τις εξαγγελίες ότι το ποδόσφαιρο θα πάει χρόνια μπροστά μετά και το τέλος

της κάθαρσης έρχεται η διαιτησία του αγώνα της ομάδας μας με τα Μελίσσια για να επιβεβαιώσει τους φόβους μας ότι το Ελληνικό Ποδόσφαιρο θα γυρίσει 50χρόνια πίσω.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η διαιτησία του «κυρίου» Σταθόπουλου και των βοηθών του «κυρίων» Δημόπουλου και Τραχανη ήταν απόρροια κακής αγωνιστικής τους μέρας και μόνο…

Επίσης θα θέλαμε να καταδικάσουμε απερίφραστα την συμπεριφορά των δυνάμεων καταστολής απέναντι στους οπαδούς τις ομάδας μας. Όμως ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι κινήθηκαν εναντίον του κόσμου της Ηλιούπολης που βρισκόταν στις εξέδρες χωρίς να προκληθούν από κανέναν.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που βρέθηκε για άλλη μια φορά κοντά στον Ήλιο και τον ενίσχυσε σε άλλον ένα αγώνα. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Ηλιούπολης να συνεχίσει την δυναμική και ολόψυχη στήριξη του στην ομάδα αρχής γεννωμένης από την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Ρόδου».

Keywords
Τυχαία Θέματα