Ηρεμία στους Μάρλινς

Οι μεγάλες φιλοδοξίες των Μαϊάμι Μάρλινς πρέπει να συνδυαστούν με φιλικές σχέσεις μεταξύ των παικτών και άλλα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Πάντως, οι Hanley Ramirez και Jose Reyes προχώρησαν λίγο παραπάνω στην... σύσφιξη σχέσεων. Αμφότεροι έβαψαν τα μαλλιά τους και τα... φρύδια τους πορτοκαλί που είναι το χρώμα του συλλόγου. Πάντως, στα... σοβαρότερα, οι Μάρλινς έχουν πολύ υψηλούς στόχους φέτος, κάτι που έχει ξεκαθαριστεί πριν από

αρκετούς μήνες.

Στους Μπρέιβς ο Hernandez

Ο 37χρονος δεξιόχειρας pitcher, Livan Hernandez, «κόπηκε» από τους Χιούστον Άστρος, αλλά δε άργησε να βρει ομάδα. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε από τους Ατλάντα Μπρέιβς, λίγες ώρες έπειτα από την αποδέσμευσή του.

Αθώος ο Ramirez

Δεν θα συνεχιστούν οι έρευνες κατά του Manny Ramirez που κατηγορείτο για οικογενειακή βία, επειδή η σύζυγός του αποφάσισε να μην συνεργαστεί με τις αρχές. Πάντως ο έμπειρος left fielder των Όκλαντ Αθλέτικς «κουβαλά» ποινή πενήντα αγωνιστικών για χρήση αντικανονικών ουσιών.

Στην πρώτη ομάδα ο Isringhausen

Οι Λος Άντζελες Έιντζελς ενέταξαν τον Jason Isringhausen στην πρώτη τους ομάδας. Αυτή θα είναι η 16η επαγγελματική σεζόν για τον 39χρονο reliever pitcher. Επίσης, ο Kendrys Morales θα είναι o hitter που θα ακολουθεί τον Albert Pujols, αν και επέστρεψε στο άθλημα έπειτα από απουσία δύο ετών λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Επτά υποβιβασμούς στους Ίντιανς

Οι Nick Hagadone, Russ Canzler, Luke Carlin, Andy LaRoche, Chris Seddon, Chris Ray και Robinson Tejeda υποβιβάστηκαν στα θυγατρικά τμήματα των Κλίβελαντ Ίντιανς. Από την πλευρά του, ο 38χρονος δεξιόχειρας pitcher, Derek Lowe, αισθάνεται καλύτερα και θα επιστρέψει, αλλά ο αριστερόχειρας, David Huff, μάλλον θα μείνει εκτός γηπέδων για λίγες εβδομάδες λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο.

Εκτός ο Sanchez

Στον δεκαπενθήμερο κατάλογο των τραυματιών τοποθετήθηκε ο second baseman των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς, Freddy Sanchez, Την θέση του αναμένεται να πάρει ο Emmanuel Burriss. Εν τω μεταξύ, οι «γίγαντες» προσπαθούν ακόμα να ανανεώσουν το συμβόλαιο του δεξιόχειρα all-star pitcher, Matt Cain, καθώς αυτό ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν του 2012.

Ελεύθερος ο Hawpe

Λύθηκε το συμβόλαιο του έμπειρου firstbaseman/outfielder, Brad Hawpe, με τους Τέξας Ρέιντζερς. Πέρσι άνηκε στους Σαν Ντιέγκο Πάντρες, αλλά φέτος δεν έπεισε τους Τεξανούς.

Συναίνεση για τον Bene

Κάποτε αποτέλεσε πέμπτη επιλογή του ντραφτ του 1988 από τους Λος Άντζελες Ντότζερς, αλλά πλέον ο William Bene «τρέχει» στα δικαστήρια. Κατηγορείται για πώληση μουσικών αρχείων χωρίς φορολογική ενημερότητα και κινδυνεύει με οκταετή φυλάκιση, αλλά σύμφωνα με τους δικηγόρους του πέτυχε συμβιβασμό με την αντίπαλη νομική πλευρά. Δεν ανακοινώθηκε ακόμα η ποινή του.

Στην πρώτη ομάδα ο Pierre

Ο 34χρονος outfielder, Juan Pierre, θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν στο βασικό ρόστερ των Φιλαδέλφεια Φίλις. Η προώθηση εξασφαλίζει 800,000 δολάρια που είχαν προβλεφθεί στο μονοετές συμβόλαιο των

Keywords
Τυχαία Θέματα