Ισοφάρισαν με Ovechkin οι Κάπιτολς

05:52 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Με νικητήριο γκολ του Alex Ovechkin, οι Ουάσινγκτον Κάπιτολς επικράτησαν με 3-2 των Νιου Γιορκ Ρέιντζερς και ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1.

Στον πρώτο γύρο οι «καπς» έχασαν πάλι το πρώτο ματς της σειράς με τους Μπόστον Μπρούινς, αλλά ο Braden Holtby τους πήρε από το... χέρι και τους έφερε στα προημιτελικά των playoffs. Ο συγκεκριμένος rookie τερματοφύλακας έκανε 26 αποκρούσεις στο «Madison Square Garden» και πρωταγωνίστησε

στην ισοφάριση σε 1-1.

Πάντως οι «πρωτευουσιάνοι» ευνοήθηκαν από το τέρμα του Ovechkin, το οποίο σημειώθηκε 7:27 πριν από τη λήξη. Μόλις έξι αγωνιστικά λεπτά νωρίτερα, ο Ryan Callahan είχε διαμορφώσει το 2-2 για τους Ρέιντζερς. Αμφότερα τα γκολ της τρίτης περιόδου καταγράφηκαν σε power plays.

Στο πρώτο 20λεπτο οι Mike Knuble και Jason Chimera είχαν βάλει τους Κάπιτολς μπροστά με 2-0. Ωστόσο ο Brad Richards μείωσε σε 2-1, 43 δεύτερα πριν από το τέλος της περιόδου.

Ακόμα, ο αμυντικός Michael Del Zotto μοίρασε ασίστ στα γκολ των Νεοϋορκέζων. Επίσης, ο επιθετικός Brian Boyle επανήλθε στον πάγο ύστερα από απουσία τριών παιχνιδιών, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο 2-0.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην αμερικανική πρωτεύουσα. Στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, συγκεκριμένα, οι Κάπιτολς θα υποδεχθούν τους Ρέιντζερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα