Θέλουν Guerrero οι Ντάιμοντμπακς

04:52 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Τον 37χρονο Δομινακανό, Vladimir Guerrero, επιθυμούν να προσθέσουν στο ρόστερ τους οι Αριζόνα Ντάιμοντμπακς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο free agent έχει προπονηθεί με αρκετές ομάδες του MLB, αλλά οι «D-Backs» είναι αυτοί που δείχνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πάντως απαιτούν από τον πρώην παίκτη των Μπάλτιμορ Όριολς να παίξει δέκα παιχνίδια με τη θυγατρική

τους ομάδα, πριν ανέβει στην πρώτη, ώστε να του προτείνουν συμβόλαιο συνεργασίας.

Πήραν Matsui οι Ρέις

Τον 37χρονο 2-φορές all-star, Hideki Matsui, απέκτησαν οι Τάμπα Μπέι Ρέις. Ο πρώην παίκτης των Νιου Γιορκ Γιάνκις έχει πετύχει 173 home runs στην καριέρα του, αλλά είχε μείνει χωρίς ομάδα φέτος.

Επιστροφή Damon για Ίντιανς

Τα επιθετικά προβλήματα των Κλίβελαντ Ίντιανς προκαλούν την εσπευσμένη άνοδο του Johnny Damon. Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε συμμετοχή του σε αγώνες Minor League, αλλά αυτός μάλλον ακυρώνεται.

Στους Αθλέτικς ο Inge

Συμφώνησαν οι Όκλαντ Αθλέτικς με τον third baseman, Brandon Inge. Πρόκειται για τη δεύτερη ομάδα του 35χρονου Inge σε δώδεκα χρόνια καριέρας, αφού μέχρι πριν από λίγες ημέρες αγωνιζόταν αποκλειστικά στους Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Παράλληλα ο Luke Hughes υποβιβάστηκε στη δεύτερη ομάδα.

Μία εβδομάδα έξω ο Swisher

Χωρίς τον Nick Swischer θα συνεχίσουν για επτά μέρες οι Νιου Γιορκ Γιάνκις. Ο outfielder ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και η αποχή του από τους επόμενους αγώνες κρίθηκε απαραίτητη. Στο μεταξύ, ο Mike Pelfrey θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν λόγω εγχείρησης στον δεξιό ώμο, οπότε οι Μετς στερούνται μίας λύσης στους pitchers.

Ενεργοποίηση Torres

Τον center fielder, Andres Torres, επανέφεραν στο βασικό τους ρόστερ οι Νιου Γιορκ Μετς. Ο Torres απέχει από τις 6 Απριλίου λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Αντίθετα, ο Lucas Duda τέθηκε στο περιθώριο λόγω ίωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα