Ήττα και στο Νάσβιλ για τους Μπλάκχοκς

Οι Νάσβιλ Πρέντατορς επικράτησαν των Σικάγο Μπλάκχοκς με 3-2 υποχρεώνοντας τους δεύτερους στην ένατη του διαδοχική ήττα.

Το γκολ του Ryan Ellis στην τρίτη περίοδο αποδείχθηκε νικητήριο και τα «αρπακτικά» πρόσθεσαν νέα δόση... πόνου στην πρόσφατη πορεία των Μπλάκχοκς. Μάλιστα, η φιλοξενούμενοι έχουν ακόμα δύο εκτός έδρας αγώνες στο σερί εννέα

παιχνιδιών μακριά από την «πόλη των ανέμων».

Πέρα από το δυνατό σουτ του Ellis, 5:42 πριν την λήξη, οι Ryan Suter και Nick Spaling βρήκαν επίσης δίχτυα για τους γηπεδούχους. Οι Bryan Bickell και Marian Hossa σημείωσαν τα τέρματα των «μαυραετών», αλλά οι επιτυχίες τους δεν ήταν αρκετές.

Όλα αυτά, ενώ οι «πρεντς» δεν είχαν τον Patric Hornqvist στην σύνθεσή τους λόγω τραυματισμού της τελευταία στιγμής. Εντούτοις, οι Πρέντατορς συμπλήρωσαν 72 βαθμούς και άφησαν τους αντίπαλους τους στους 65.

Παράλληλα, οι γηπεδούχοι εδραιώθηκαν στην πέμπτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Αντίθετα, οι Μπλάκχοκς έμειναν στην έκτη, αλλά έχει δημιουργηθεί έντονος προβληματισμός στο Σικάγο για την πορεία της αγαπημένης ομάδας χόκεϊ επί πάγου της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα