Και πως θα χάσει;

Ο Θεός να το κάνει ντέρμπι (χώρια που στην Ελλάδα έχουμε μπερδέψει την έννοια του ντέρμπι); Τρεις μέρες να παίζουν αυτή η ΑΕΚ δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσει αυτόν τον Ολυμπιακό! Και επειδή κυκλοφορούν αρκετοί ηλίθιοι και στο διαδίκτυο, αγωνιστικά μιλάω για να μην παραξεγηθώ!

Ο Θεός να το κάνει ντέρμπι(χώρια που στην Ελλάδα έχουμε μπερδέψει την έννοια του ντέρμπι); Τρεις μέρες να παίζουν αυτή

η ΑΕΚ δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσει αυτόν τον Ολυμπιακό! Και επειδή κυκλοφορούν αρκετοί ηλίθιοι και στο διαδίκτυο , αγωνιστικά μιλάω για να μην παραξεγηθώ!

Και καλά μπορείτε να μου πείτε, πόσες φορές στο παρελθόν έχουμε δει ομάδες με λιγότερη ποιότητα και χειρότερους ποδοσφαιριστές να επικρατούν απέναντι σε ομάδες "αστεράτες", πολλές απαντάω εγώ και άλλωστε αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου, αλλά επειδή μιλάω για συγκεκριμένο ματς και μάλιστα πριν αυτό και όχι μετά αυτό (σαν τους μετά Χριστόν προφήτες) η χειρότερη ΑΕΚ της τελευταίας δεκαετίας, με μία ανύπαρκτη διοίκηση και έναν πρόεδρο με ημερομηνία λήξης (ίσως και λίγες μέρες μετά το ματς με τον Ολυμπιακό να τελειώσει) δεν μπορεί να κερδίσει έναν Ολυμπιακό που έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του σιγά-σιγά είναι ξεκούραστος και προπάντων δείχνει πιο ώριμος από ποτέ!

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να συγκρίνω ποδοσφαιριστή-ποδοσφαιριστή από τις δύο ομάδες γιατί οι διαφορές σε μερικές περιπτώσεις είναι χαωτικές,για τους δύο προπονητές ασχέτως αν και δεν είμαι φαν του Βαλβέρδε, ο Κωστένογλου δεν έχει ούτε τις γνώσεις,ούτε την εμπειρία, ούτε το ειδικό βάρος να συγκριθεί με τον Ισπανό, ενώ διοικητικά οι πρωταθλητές είναι στο φεγγάρι...και οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν καν ξεκινήσει από την γη!

Και επειδή ο κόσμος δεν παίζει μπάλα και ούτως ή άλλως το ΟΑΚΑ δεν πρόκειται να γεμίσει ο Ολυμπιακός θα περάσει, θα "κτυπήσει" και θα φύγει...

Έτσι απλά...

Keywords
Τυχαία Θέματα