Και τα πέναλτι... μετράνε για τους Όιλερς

09:16 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Δικό τους παιχνίδι κόντεψαν να απολέσουν οι Έντμοντον Όιλερς, αλλά τελικά επικράτησαν των Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς στα πέναλτι ύστερα από το 4-4 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Ένα 24ώρο ύστερα από το... οκτάποντο (4 γκολ + 4 ασίστ) του, ο Sam Gagner είχε δύο γκολ και μία ασίστ κόντρα στα «κόκκινα φτερά». Ωστόσο οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος έστειλαν τον αγώνα

στην παράταση και στα πέναλτι, στα οποία τελικά... παραιτήθηκαν.

Μάλιστα ο Gagner βρήκε επίσης δίχτυα στην τελική διαδικασία του παιχνιδιού, αλλά ο Todd Bertuzzi ισοφάρισε για τους Ρεντ Ουίνγκς. Τελικά στον... έκτο γύρο των πέναλτι ο rookie, Ryan Nugent-Hopkins έκανε την διαφορά υπέρ των Όιλερς.

Νωρίτερα, στην πρώτη περίοδο, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-1. Τα δύο γκολ ήταν του Gagner και το άλλο από τον Jordan Eberle. Ο τελευταίος ισοφάρισε σε... 4-4, 39 δεύτερα πριν την λήξη της τρίτης περιόδου με το δεύτερο του γκολ, αφού πρώτα ο σύλλογος του Ντιτρόιτ είχε σημειώσει μία απίθανη ανατροπή.

Συγκεκριμένα, ο Valtteri Filppula είχε μειώσει σε 2-1 στο πρώτο 20λεπτο. Στο τρίτο, ο Todd Bertuzzi με δύο γκολ και ο Drew Miller με άλλο ένα, μετέτρεψαν το 3-1 σε 4-3 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Παρά την ανατροπή, οι Ρεντ Ουίνγκς περιορίστηκαν στον βαθμό της παρηγοριάς, αφού ηττήθηκαν στα πέναλτι. Έτσι συμπλήρωσαν 72 και παρέμειναν στο ρετιρέ του NHL.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Έντμοντον έφτασε στους 47 βαθμούς. Πάντως, οι Όιλερς θέλουν πολλές ακόμα νίκες, για να επανέλθουν στην διεκδίκηση μίας θέσης εντός της προνομιούχας οκτάδας της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα