Και το όνομα αυτής, ΕΛΜΑ Χίος

Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε η ομάδα πόλο της Χίου, παρουσιάζοντας τον νέο της χορηγό στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που δεν είναι άλλη από τη γνωστή μαστίχα του νησιού.

Στην παρουσίαση του νέου της χορηγού προχώρησε σήμερα ο Ναυτικός Όμιλος Χίου, αφού ανακοίνωσε τη συνεργασία με την εταιρεία ΕΛΜΑ, το γνωστό προϊόν Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών της Χίου. Η ομάδα μάλιστα, θα πάρει το όνομα της μαστίχας και πλέον θα αποκαλείται, ΕΛΜΑ μαστίχα.

Παππής:

«Πιστεύω στις προοπτικές του τόπου»

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χίου, Παναγιώτης Παππής άνοιξε τη συζήτηση αναφέροντας: «Πίστευα και πιστεύω στις δυνάμεις του τόπου. Η ναυτιλία μας και η μαστίχα της Χίου είναι γνωστές πανελληνίως. Η συνεργασία μας με τη ΕΛΜΑ αναμένεται να βοηθήσει τις δύο πλευρές σε βάθος χρόνου, τόσο στο εμπόριο όσο και στον αθλητισμό. Τέτοιες συνεργασίες σε ένα οικονομικά ρευστό και αδύναμο περιβάλλον είναι επιβεβλημένες. Καλωσορίζουμε την μαστίχα ΕΛΜΑ και ευχόμαστε να αποτελέσει αφορμή συνεργασίας σε όλους τους τομείς αθλητικής δραστηριότητας προς το συμφέρον της εξέλιξης του αθλητισμού, με τον οποίο ασχολούνται χιλιάδες παιδιά».

Ερωτηθείς εάν θα υπάρξει αθλητής που θα διαφημίσει το προϊόν, ο πρόεδρος της Χίου απάντησε: «Είναι προσωπικό θέμα του κάθε αθλητή, εάν θελήσει να δεχτεί ή όχι. Είμαστε μία γροθιά, μία οικογένεια και πιστεύω ότι κανείς αθλητής δεν θα έχει πρόβλημα να βοηθήσει στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Εξάλλου η ομάδα αποτελείται από πολλά και καλά παιδιά».

Σε λίγο περισσότερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα