Και ξανά... ΑΕΚ-Δούκας

Στο κλειστό του Βύρωνα αναμετρώνται εκ νέου μετά το Κύπελλο ΑΕΚ και Δούκας (20:00) αυτή τη φορά για την 11η αγωνιστική Α1 ανδρών του πρώτου γύρου.

Η ΑΕΚ «καίγεται» για την νίκη για να παραμείνει κοντά στον πρωτοπόρο Διομήδη Άργους, ενώ ο Δούκας τα παίζει όλα για όλα για να μην μείνει έξι βαθμούς από την ΑΕΚ και οχτώ από τον Διομήδη (εφόσον ο τελευταίος νικήσει το Κιλκίς).

Πέραν της πρόσφατης νίκης της για το

κύπελλο που έστειλε τους «κίτρινους» στα ημιτελικά, σε 8 αγώνες στις έδρες (Ηλιούπολη, Μενίδι, Ιωνικού και τώρα Βύρωνα) της η ΑΕΚ έχει 4 νίκες και μια ισοπαλία.

Όπως σχολίασε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Δημήτρης Καφφάτος: «Είναι ένα ξεχωριστό ματς. Σίγουρα ο Δούκας θα είναι πιο έτοιμος, αλλά και εμείς δεν έχουμε περιθώρια για λάθη, αφού κυνηγάμε τον Διομήδη. Ωστόσο πρέπει πρώτα απ’ όλα να κοιτάξουμε τον εαυτό μας. Ήταν πολύ καλό ψυχολογικά που κερδίσαμε την Τετάρτη. Ξέρουμε τι θέλουμε στο γήπεδο. Το πρωτάθλημα ακόμα έχει πολύ δρόμο και δεν θα εξαρτηθεί τίποτα από το αποτέλεσμα του αγώνα. Αν έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση και δείξουμε προσοχή στην άμυνα δεν πιστεύω πως θα έχουμε πρόβλημα».

Ο Γιώργος Τόμπρος τόνισε από την πλευρά του Δούκα: «Η νίκη είναι μονόδρομος μετά την ήττα της Τετάρτης. Μας λείπει η εμπειρία και αυτό μας στοιχίζει στα κρίσιμα σημεία. Στο ματς του κυπέλλου δεν διαχειριστήκαμε καλά το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Στο αυριανό ματς θεωρώ πως όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα