«Κάηκε» το σερί των Κογιότες

07:11 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Στις έξι νίκες διακόπηκε το σερί των Φίνιξ Κογιότες, αφού γνώρισαν εντός έδρας ήττα από τους «διψασμένους» Κάλγκαρι Φλέιμς.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα έξι τελευταία λεπτά της πρώτης περιόδου. Τότε οι «φλόγες» προηγήθηκαν με 3-0, αποτέλεσμα το οποίο υπερασπίστηκαν μέχρι το τέλος, αν και δέχθηκαν έντονη πίεση από τους ανώτερους σε όλους τους τομείς, πέρα από το σκορ, Κογιότες.

Συγκεκριμένα, οι Michael Cammelleri, Curtis Glencross και Olli Jokinen παραβίασαν την εστία του Mike Smith

σε διάστημα 194 δευτερολέπτων. Στο τέλος του ματς, αφού οι Raffi Torres και Michael Rozsival είχαν μειώσει σε 3-2 στα πρώτα 3:48 του δεύτερου 20λεπτου, ο Jarome Iginla διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα σε ανυπεράσπιστη εστία.

Έτσι, ο αρχηγός των Φλέιμς συμπλήρωσε δύο πόντους, ενώ ο Alex Tanguay κατέγραψε την δεύτερη του ασίστ στο 4-2. Ακόμα, ο Mikka Kiprusoff αποδείχθηκε αξιόπιστος σταματώντας 29 από τα 31 σουτ των «λύκων».

Πλέον, ο καναδικός σύλλογος έχει 69 βαθμούς και απέχει δύο από την προνομιούχα οκτάδα της δυτικής περιφέρειας ευρισκόμενος στην 11η θέση της συγκεκριμένης κατάταξης. Από την άλλη, οι πρωτοπόροι της Pacific έμειναν στους 75 βαθμούς και στην τρίτη θέση της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα