Κακό... ποδαρικό στο δεύτερο γύρο

23:06 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τη διαιτησία, καθώς κάποιοι ρέφερι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ορισμών.

Ο Παππάς στη Λιβαδειά και ο βοηθός του Αργυρός, αλλά και ο Αρετόπουλος με το βοηθό του Σταθόπουλο στο Περιστέρι όλα δείχνουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα και θα μείνουν εκτός ορισμών.

Στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ ο Παππάς στη φάση του 60’ τα έκανε… μούσκεμα. Πρώτα ο Μανωλάς σπρώχνει τον Βασιλείου

με το χέρι και στη συνέχεια ο Καράμπελας σηκώνει ψηλά το πόδι. Πρόκειται για διπλή παράβαση που δεν είδε ο Αθηναίος ρέφερι, ενώ στο 82’ ο Σιαλμάς βλέπει κακώς την δεύτερη κίτρινη κάρτα για το φάουλ στον Μουλόπουλο. Στο 88' λάθος υπόδειξη οφσάιντ από τον βοηθό Αργυρό εις βάρος του Λεβαδειακού, ενώ δύο λεπτά αργότερα κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Ναπολεόνι ως οφσάιντ. Αυτό σημαίνει ότι Παππάς και Αργυρός θα μείνουν εκτός ορισμών.

Στο Περιστέρι ο Αρετόπουλος δεν έδωσε πέναλτι σε σπρώξιμο του Σκόνδρα πάνω στον Βάντο, ενώ η πρώτη κίτρινη κάρτα του Μάντζιου ήταν αυστηρή. Ο ρέφερι από τα Τρίκαλα, ήταν γενικά κακός χθες και θα πάει για… ξεκούραση. Εκτός ορισμών θα μείνει και ο βοηθός του Σταθόπουλος που ανέκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μάντζιο.

Στο Καυτανζόγλειο ο Παπαπέτρου ήταν καλός, αλλά οι βοηθοί του είχαν λανθασμένες υποδείξεις και για τις δύο ομάδες. Τόσο ο Βασιλειάδης όσο και ο Τσολάκης πήραν χαμηλή βαθμολογία.

Στο ΟΑΚΑ και στο Παναθηναϊκός-Κέρκυρα ο Θάνος υπέπεσε σε λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο, δίχως όμως να επηρεάσουν την τελική του βαθμολογία.
Ο Καλογερόπουλος στο «Κλ. Βικελίδης» ήταν πολύν καλός δίχως να έχει κανένα πρόβλημα ενώ αντίθετα ο Στυλιαράς στο Παγκρήτιο έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός στον πειθαρχικό έλεγχο και περισσότερο αυστηρός.

Στην Τρίπολη ο Κάκος δεν είδε το χέρι του Ράγιος με συνέπεια να μην δώσει πέναλτι στον Παναιτωλικό, αλλά όπως αποδείχθηκε και από τον ορισμό του στο Κύπελλο (Πανιώνιος- Παναθηναϊκός) δεν είχε καμία βαθμολογική συνέπεια.

Τέλος εξαιρετική ήταν η διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο Ξάνθη- ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα