Ο πραγματικός διάλογος Αβραάμ-Κατσικογιάννη

22:01 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Γεια χαρά σας osporωμένοι και onsporωμένες μου. Ο Μαρινάκης πήγε στην προπόνηση και τους επέβαλε λέει πρόστιμο μαμούθ, αν και εφόσον και άμα λάχει και ξέρω γω να πούμε ξέρω γω… Και όπως ήταν φυσικό, σε κανένα αυτί παίκτη δεν προκλήθηκε η παραμικρή εφίδρωση. Εκτός ίσως του Μόνχε γιατί από την περμανάντ δεν παίρνουν αέρα τα αυτιά του.

Αν λοιπόν θέλεις να βάλεις πραγματικό πρόστιμο μαμούθ πας και λες: «Κύριοι αποφάσισα να σας βάλω πρόστιμο μαμούθ. Φεύγετε τώρα και έρχεστε σε 24 ώρες. Και όποιος δε μου φέρει

ένα κανονικό μαμούθ, ζωντανό ή νεκρό θα φύγει από την ομάδα». Αυτό ναι. Είναι κυριολεκτικά πρόστιμο μαμούθ!


Θα μου πείτε τι σχέση έχουν οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Καυτανζόγλειο με το μαμούθ. Πώς δεν έχουν; Αφού όλοι αγωνίστηκαν σαν… μαμούθρεφτα!


Κι όχι τίποτε άλλο. Αυτό που δεν άντεξε ο Βαγγέλης ήταν να γελάει μαζί τους ο Φερέιρα. Λογικό είναι πάντως να γελάει ο Ζεσουάλδο. Όταν φοράς μασέλα, δε μασάς. Μόνο γελάς!


Φυσικά αυτός που δεν φταίει ποτέ είναι ο Βαλβέρδε. Ο οποίος δεν κάνει ποτέ λάθος. Η μόνη φορά που παραδέχτηκε λάθος ήταν όταν ήθελε να πει ότι έχω πάθος, αλλά του ξέφυγε και αντί για π έβαλε λ. Μικρό το κακό βέβαια. Την άλλη φορά κάποιος έκανε το ανάποδο. Ήθελε να πει, λούτσα στον ιδρώτα και είπε…


Πάμε παρακάτω και στον Αβράαμ Παπαδόπουλο που την έπεσε στον Κατσικογιάννη γιατί πανηγύριζε τον χρυσό βαθμό που πήρε η ομάδα του η Δόξα από τον Ολυμπιακό. Προφανώς ο Κατσικογιάννης έπρεπε αρχικά να βγάλει τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια και ως ήρωας αρχαίας τραγωδίας να φωνάζει «Φευ Φευ ουί, αλί και τρις αλί φέραμε Χ, φέραμε Χ. Συφοραααααά»


Στη συνέχεια να απαγγείλει Καρυωτάκη, να τραγουδήσει Μαρινέλα «άνοιξε πέτρα για να μπω», την ώρα που με το αριστερό του χέρι θα σκίζει τα ρούχα του και με το δεξί θα αυτομαστιγώνεται μέχρι ν’ ανοίξει στην πλάτη του ουλή που μπροστά της ο ισθμός της Κορίνθου θα μοιάζει ένα ασήμαντο και τιποτένιο αυλάκι.


Με το φραστικό πέσιμο του Αβραάμ δε γέλασε μόνο ο Κατσικογιάννης, αλλά και το παρδαλό κατσίκι, που ποτέ δε μάθαμε γιατί ήταν τόσο ιδιότροπο και δύσκολο στο χιούμορ σε σχέση με τα υπόλοιπα μονόχρωμα κατσίκια.


Σύμφωνα με φήμες, καθαρά από συναδερφική αλληλεγγύη και μόνο εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον Κατσικογιάννη και ο… Κατσικοκέρης του Εργοτέλη!


Πληροφορίες της στήλης πάντως λένε, ότι στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με τον Κατσικογιάννη, αλλά με τον… Κατσικοπόδαρο που ακολούθησε την αποστολή!


Κι έτσι όπως έπαιξε ο Ολυμπιακός στο Καυτανζόγλειο θα μπορούσε να χάσει μέχρι και από τον Ηρακλή. Θα μου πείτε, μα ο Ηρακλής δεν ήταν στο γήπεδο. Γιατί μήπως ο Ολυμπιακός ήταν;


Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι με την Κέρκυρα που τον απείλησε. Λογικό, αφού κάθε βδομάδα παίζει γειτονικά ντέρμπι με το Ποντικονήσι!


Ο Σιαλμάς έδειξε με τα χέρια ότι τρελαίνεται μόλις έβαλε το γκολ. Προφανώς αγόρασε από την τρέλα που πουλάει η διοίκηση στους παίκτες για τις πληρωμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα